27. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvarasse investeerimise turg buumib

Investeerimiskoolitusel osalejad
Väikeinvestorite huvi kinnisvarasse investeerimise vastu püsib ülikõrgel tasemel, homme algav ning 12. korda toimuv kolmepäevane koolitus on 200% välja müüdud.

Reedel algab Tallinnas Ülemiste Citys SpaceX sündmuskeskuses kolmepäevane väikeinvestoritele mõeldud Eesti kinnisvarasse investeerimise koolitus, teatas koolituse eestvedaja ja moderaator Peeter Pärtel.

Kinnisvarakoolitus erineb varasematest sellega, et huvi koolituse vastu on kasvanud hüppeliselt. Varasemalt on sarnastel koolitustel osalenud maksimaalselt 150 inimest. Seekordsele koolitusele on registreerunud juba 300 inimest. Huvilisi oleks rohkemgi, kuid ruumid ei võimalda suuremat osalust.

„Üle 300 osaleja on märk kinnisvarabuumist,” kommenteeris Pärtel.

Kolme päeva jooksul astuvad ettekannetega üles eksperdid LHV pangast, Swedbankist, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist, kohtutäituri büroost ning mitmed täna juba tegutsevad väikeinvestorid. Koolituse eesmärgiks on tõsta investorite teadlikkust kinnisvara investeerimise võimalustest, vara haldamise raskuspunktidest, riskide maandamise võimalustest ning sellest, kuidas tehnoloogilised uuendused võimaldavad kinnisvara efektiivsemalt kasutada.

Pärteli sõnul on Robert Kiyosaki raamatute lugejad ja CASHFLOW lauamängu mängijad tänaseks ostnud ja välja üürinud sadu kortereid, peamiselt Tallinnas ja Tartus, kuid ka paljudes Eestimaa väikelinnades. „AirBnB tüüpi lahendused on muutnud märkimisväärselt kinnisvarainvesteeringute olemust. Sisuliselt saab igaüks alustada oma raha kasutamata kinnisvara väljaüürimist. Üüri lihtsalt kelleltki pikaajaliselt sobiv korter ja asu pakkuma lühiajalist majutust," selgitas ta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474