28. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuivallik ja Tullus ostsid 1,4 miljoni eest golfiväljaku

Kristo Tullus ja Indrek Kuivallik
Starmani suuromaniku Indrek Kuivalliku ja Kristo Tulluse investeerimisettevõtted ostsid 1,4 miljoni euro eest Suuresta golfiväljaku.

"Eesti golfile on see väga hea uudis, et Suuresta sai endale uued omanikud", kommenteeris Eesti Golfi Liidu president Marko Kaljuveer pressiteate vahendusel. Kuna selle aasta kevadel kuulutas Harju Maakohus välja Suuresta golfiväljaku endise omaniku AS Golfest pankroti, oli Suuresta tulevik ebakindel.

Suuresta väljaku uued omanikud on ise kirglikud golfimängijad. Nende peamine eesmärk järgmiseks hooajaks on tõsta teenuste ning väljaku kvaliteeti, suurendada oluliselt golfikoolituste mahtu ning taset. Lisaks on plaanis panustada noorte koolitusse ning selle raames arendada koostööd Rae vallaga.

Kuivallik ja Tullus plaanivad investeerida golfiväljakusse 1 miljon eurot.

Kevadel täiendavad nad Suuresta masinaparki, uuendavad harjutusväljakut, muudavad klubihoone kliendile kasutajasõbralikumaks, korrastavad sõiduteed ning autoparklat. Suuresta golfiväljak lubab jätkata senist hinnapoliitikat ja hoida Harjumaa soodsaimat hinda.

Indrek Kuivallik on golfi mänginud kuus aastat ja viimased aastad on tema koduväljak olnud Suurestal. “Usun, et planeeritud täiendavad investeeringud väljakusse, klubihoonesse ning meeskonda tõstavad Suuresta golfiväljaku võimekust pakkuda head, konkurentsivõimelist kvaliteeti golfimängijatele, samuti soovime olulisel määral tõsta kõrvalteenuste taset,” kommenteeris ta.

Kristo Tullus on golfi mänginud alates 2009. aastast ja kuulub eesti golfi paremikku. "Suuresta golfiväljaku ost oli loomulik jätk, et tekiks sünergia väljaku, sisehalli ning golfimängu toetavate teenuste näol," rääkis ta oma plaanidest.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474