EfTEN ostis E.L.L. Kinnisvaralt büroohoone Vilniuses

Büroohoone L3 Vilniuses
Büroohoone L3 Vilniuses

6100 ruutmeetrine ja 10-korruseline büroohoone L3 on ehitatud 2005. aastal ning sobib väiksematele firmadele, mis hindavad Vilniuse lennujaama lähedal asuvat mugavat kontoripinda.

L3 büroohoone asub Vilniuse lennujaama lähedal Vilnius–Klaipëda maantee ja Minski maantee lähistel, mis tagab kõigist Vilniuse piirkondadest mugava ligipääsu nii auto kui ka ühistranspordiga, tutvustas EfTEN ostu pressiteate vahendusel. 10-korruselise büroohoone kontoritest avanevad kaunid panoraamvaated Nerise jõele ja Vingise pargile. Hoones üürib büroopindu 37 ettevõtet, neist suuremad on kindlustusettevõte Bonum Publicum, SBA ettevõtete grupp, reisifirma Novaturas, autorendifirma AVIS ja ehitusettevõte Merko Statyba. Hoone juurde kuulub paarisajakohaline väliparkla.

Tehingu maksumus on poolte kokkuleppel konfidentsiaalne. Tehingut nõustasid müüja poolelt Valiunas Ellex advokaadibüroo ja ostja poolelt Fort Legal advokaadibüroo. Büroohoone müüki aitas korraldada kinnisvarabüroo Newsec. Tegemist on juba teise kinnisvaratehinguga EfTEN Real Estate Fund III ja E.L.L. Kinnisvara vahel viimase kahe aasta jooksul.

“Vilniuse kesklinnas on praegu rekordiliselt suur uute A-klassi büroohoonete arendusmaht, kuid need arendused on suunatud eeskätt suurfirmadele. Selle taustal eristub L3 oma suunitlusega väga selgelt, pakkudes väiksematele firmadele mugavaid pindu, konkurentsivõimelisi üürihindu ja häid parkimislahendusi,” kommenteeris EfTEN Real Estate Fund III fondijuht Viljar Arakas.

E.L.L. Kinnisvara juhatuse liige ja finantsdirektor Taavi Ojala ütles, et L3 büroohoone müük oli E.L.L. Kinnisvara jaoks strateegiline äriotsus, mille tulemusel keskendutakse üüriportfelli juhtimise kõrval uutele arendusprojektidele. E.L.L. Kinnisvara jätkab Vilniuses Panorama kaubanduskeskuse vahetus naabruses asuva Narbuto 5 büroohoone ehitust, projekteerimisfaasis on viiest hoonest koosneva Skanstese bürookompleksi esimene etapp ning ettevalmistusfaasis kolmest hoonest koosnev Liivalaia bürookompleks Tallinna südalinnas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised