Kakumäe jahisadam sai esimese ujuvkai

Esimese ujuvkai paigaldamine Kakumäe jahisadamasse
Esimese ujuvkai paigaldamine Kakumäe jahisadamasse

Läinud reedel paigaldati Kakumäe jahisadamasse esimene ujuvkai, mis saab tuleikus koduks arvukatele jahtidele ja paatidele.

Kakumäe jahisadama arendaja Haven Kakumäe OÜ juhatuse esimehe Neeme Kaarma sõnul on jahisadama rajamine jõudnud uude etappi.

Lisaks pidulikule ankru vette heitmisele allkirjastasid Tallinna Jahtklubi ja Kakumäe jahisadama arendaja Haven Kakumäe OÜ heade kavatsuste protokolli, mille tulemusel hakkab sadamas tegutsema Tallinna Jahtklubi Purjespordikooli filiaali.

Arendajal on plaanis Haven Kakumäest kujundada merendus- ja vabaajakeskus, mis pakub nii tehnilisi teenuseid kui ka rohkelt vaba aja veetmise võimalusi. Esimeses etapis rajatakse uus juurdepääsutee - Nooda tee - ning rahvusvahelistele nõuetele vastav jahisadam. Järgmises etapis rajatakse elling ning sadamahoone, kus hakkavad tegutsema jahtklubi ja laste purjetamiskool ning pakutakse muid sportimise ja vaba aja veetmise alusi.

Haven Kakumäe pakub tulevikus sadamateenuseid kuni 30 meetri pikkustele kuni 4-meetrise süvisega laevadele. Lisaks valmib talvehoiuks mõeldud paadihotell. Sadam avatakse esimestele külastajatele 2017. aasta maikuus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised