Teda otsitakse taga tikutulega

müüja
Hea müüja oskab kuulata ja oma mõtteid sõnastada.

Head müügimeest otsitakse igas valdkonnas taga tikutulega, kirjutab Tele2 turundus- ja müügidirektor Kristjan Seema.

Kõrgema taseme müügiinimesi on võimalik samm-sammult ja kannatlikult kasvatada, pakkudes neile väljakutseid, tegutsemisvabadust ja head tasu. Teine võimalus on märgata mujal töötavaid talente, keda õnnestub hea õnne korral enda juurde üle meelitada, selgitab Seema,

Tänapäeval ei vali tööandja töötajat, vaid aina enam valib hea spetsialist tööandjat. Kui ettevõte ei suuda märgata selle müügiinimese arengusoovi ning pakkuda talle uusi tippe, mida vallutada, siis jääb talent pidevalt avatuks uutele võimalustele. Ja tööandja peab neist ilma jäädes taas alustama oma müügiinimeste kasvatamist madalaimalt tasandilt.

Täispikka lugu müügimeeste otsimisest loe Äripäevast.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised