Baltic Horizon kaasab uuteks ostudeks lisaraha

tarmo karotam
Baltic Horizon Fondi juht Tarmo Karotam fondi kuuluva G4Si peahoone ees...

Baltic Horizon Fond plaanib tõsta likviidsust täiendavate osakute avaliku pakkumisega, et osta portfelli juurde ärikinnisvara Balti riikide pealinnades.

Northern Horizon Capital AS, mis on Baltic Horizon Fondi fondivalitseja, korraldas kuni 37 131 000 uue osaku täiendava avaliku pakkumise. Juhul, kui fondivalitseja otsustab kasutada suurendamise võimalust (upsizing option), võib osakute arv suureneda kuni 59 410 000 uue osakuni.

Märkimisperiood algas 8. novembril ja lõpeb 30. novembril. Täiendav avalik pakkumine koosneb osakutest, mis noteeritakse NASDAQ Tallinna börsil, ja osakutest, mis noteeritakse NASDAQ Stockholmi börsil. Osakuid pakutakse jaeinvestoritele Eestis, Rootsis, Soomes ja Taanis pärast vastava loa saamist ka Taanis ning institutsionaalsetele investoritele, avaldas fond börsiteates.

Praegu on Baltic Horizoni võimendus vaid 50% ning riske hajutatakse nii rentnike, linnade kui ka finantseerijate lõikes. Väikesed laenukulud võimaldavad maksta dividende 7–9% aastas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised