Tallink alustab kaubakeskuse ehitusega 2019

tallink city
Lasnamäele kerkiv Tallink City

Praegu on kindel, et 2019. aastal ehitama hakatavasse Tallink City meeleahutus- ja kaubanduskeskusse tuleb lasnamäelaste poolt kaua oodatud kino.

Meelelahutuslinnaku koosseisu kuuluv Tallinki tennisekeskus teeb aga uksed lahti juba tänavu detsembri keskel, teavitas Lasnamäe linnaosavalitsus. Tallinki tennisekeskuses paiknevad 14 500 ruutmeetril 14 tenniseväljakut, 10 sulgpalliväljakut, kolm stuudiot rühmatreeninguteks ning jõusaal.

“Tallink Tennisekeskus annab tööd ligikaudu 50 inimesele. Trenniaega saab juba praegu mugavalt broneerida kodulehel Tallinkcity.eu, meie Facebooki kontolt leiate infot treeningute ja tenniskesksuse kohta,” kommenteeris Tallinki suuromaniku Infortari turundusjuht Mart Mikk.

Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva ütles, et Tallinkiga on arutatud meelelahutuslinnaku lähiümbruse arendusplaane ja suure tõenäosusega rajatakse Lasnamäele peaväljak, kus saaks korraldada erinevaid üritusi ja millest võiks saada linnaosa tõmbekoht.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised