President ööbis populaarses Tartu hostelis

kersti kaljulaid hektor
Eesti president Kersti Kaljulaid Hektor Design Hostelis

Eesti president Kersti Kaljulaid peatus Tartu- ja Jõgevamaa visiidi ajal kevadel uksed avanud unikaalse teenuskontseptsiooniga Hektor Design Hosteli külaliskorteris.

Oma ööbimisega igati rahule jäänud president tutvus seejuures ka Hektor Design Hosteli teenusekontseptsiooni, tubade, külaliskorterite, jõusaali, joogasaali, raamatukogu ja ühisköögiga ning Hektor Cafega.

Hektor Design Hosteli turundusjuhi Ildiko Siimoni sõnul oli riigipea külaskäik suur üllatus ning omamoodi tunnustus kõigile butiikhosteli sündi panustanud osapooltele. „President oli teadlik meie hostelist ja kontseptsioonist ning see äratas temas uudishimu,“ kommenteeris Siimon pressiteate vahendusel. „Tõenäoliselt ei ole maailmas palju hosteleid, kes saavad uhkeldada sellega, et on majutanud riigipäid,“ lisas ta.

Aprillis avatud Hektor Design butiikhostel majutab kuni 230 inimest, pakkudes ööbimisvõimalust suuremates ja väiksemates tubades, mida on kokku 25 erinevat tüüpi. Hostelis on lisaks sise- ja välisturistidele ning äriklientidele teretulnud ka lemmikloomad.

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised