Uus Maa: ostjate tundlikkus langes 150 000 eurole

uus maa
uus maa

Kiire tõusu läbi teinud ja sel aastal stabiilsema kinnisvaraturu valguses sai eriti popiks soodsama hinnaga kvaliteetne uus korter Tallinna äärelinnas, kirjutab Uus Maa maakler Egon Juhanson ettevõtte kodulehel.

Juhanson on kindel, et ostjad eelistavad äärelinna kortereid kallitele kesklinna korteritele veel pikemat aega. Kõige paremini müüvad tema sõnul praegu keskmisest madalama lõpphinnaga väiksemad kahetoalised ja alla 150 000 euro maksvad neljatoalised perekorterid.

Passiivsemaks on müük muutunud suure üldpinna ja seeläbi kõrge lõpphinnaga kolmetoaliste korterite puhul. Nõudlus on suur ka ühetoaliste korterite järele, samas on neid pakkumises vähem. Hinnapiiri dikteerib ostjate laenuvõime.

Taskukohasem hind ei tähenda Juhansoni hinnangul kehvemat kvaliteeti, sest tiheda konkurentsi tõttu ei saa kinnisvaraarendajad ja korterimüüjad lubada halba tööd. Samuti korvab mõistlik planeering väiksema üldpinna.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised