24. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brave Capital andis Veskimöldre valmis teed Saue vallale

Valmis teelõik uues Veskimöldres
Foto: Brave Capital
Veskimöldre arendaja Brave Capital andis notariaalse lepinguga 2,5 km uue Veskimöldre teid üle Saue vallale.

“Meilt kui arendajalt on korduvalt uuritud, kas plaanime Veskimöldre uude ossa BC Arenduse OÜ (Brave Capitali tütarfirma – toim) ehitatud elukeskkonna sisesed teed üle anda vallale. Eks see küsimine on seotud meedias kajastatud juhtumitega, kus mõni on pannud teed pärast elanikele kinni ja läbisõidu eest isegi raha küsinud,“ kommenteeris Brave Capitali juhatuse liige Veljo Kuusk pressiteate vahendusel.

„Brave Capitali eesmärk on vältida eelpool kirjeldatud olukordi ja anda rajatud teedevõrk omavalitsusele üle, et kõik saaksid seda rahuliku südamega tasuta kasutada,“ lisas Kuusk.

Saue vald hakkab edaspidi uue Veskimöldre sisekvartali teedel heakorratöid tegema. Valminud 2,5 km pikkusesse teesse investeeris BC Arenduse OÜ ligikaudu miljon eurot. Ülejäänud 5 km teede ehitus algab veel selle aasta lõpus ja valmib 2017 sügisel. Teedevõrgu ja kommunikatsioonide ehituse käigus saavad kõik Veskimöldre sisesed teed tänavavalgustuse, asfaltkatte, vee- ja kanalisatsioonitorud ning haljastuse.

Veskimöldre müügiga tegelev Nordic Brokersi maakler Andrus Viks ütles, et teise tee-ehituse etapi valmimist ootab 31 peret, kes on maatükid broneerinud. Lisaks 10 ostjat juba sõlminud notariaalse lepingu.

Brave Capital kaasas Veskimöldre infrastruktuuri arenduseks lisaraha EstateGuru vahendusel.

Veskimöldre laienemisel lisandub juba varem sama nime kandvasse ja väljaehitatud elupiirkonda 159 kinnistut ja 91 ridaelamuboksi. Koostöös vallaga rajatakse lisanduvate elanike tarbeks ka uus kool ja lasteaed.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474