26. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turule tuli uus kinnisvara pakkuv portaal

Foto: Nokdor OÜ
Eestlaste start-up Nokdor OÜ tõi turule kasutajate kogemust vahendava kinnisvaraportaali nokdor.com.

NOKDOR toob värskeid tuuli kinnisvaraportaalide maastikule, sest on välja arendanud maaklerite hindamise ja kommenteerimise süsteem. „Peamine tõuge selleks oli luua midagi palju enamat kui tavaline kinnisvaraportaal,” kommenteeris portaali nokdor.ee juht Kristjan Krevald Kinnisvarauudistele.

Nokdori meeskond 2016 novembris
Foto: Nokdor OÜ

„Portaali arendades oleme eesmärgiks seadnud, intuitiivse kasutajakogemuse ning kasutajate kaasamise portaali sisu loomisse,” lisas Krevald. Et tagasiside ei jääks ühepoolseks, on maakleritel võimalus ennast tutvustada ja vastata kasutajate küsimustele ning kommentaaridele.

Uus kinnisvaraportaal alustas aktiivset maaklerite värbamise kampaaniat kuskil kuu aega tagasi. Praeguseks on portaaliga liitunud Uus Maa ja 1Partner. Tehniliselt saab suuremates kinnisvarabüroodes kasutatavatest kliendiinfosüsteemidest kuulutused uude portaali automaatselt üle kanda nii, et maaklerid pääsevad ajamahukast käsitööst.

Kuna noorem tarbijaskond on kolinud Facebooki, leiab NOKDORi ka sealt. Kinnisvara kõrval vahendatakse Facebookis juba pikemat aega kodu- ja sisustusteemalisi videouudiseid ning kinnisvaranõuandeid. Lisaks toodab Nokdor OÜ kinnisvaraobjektide tutvustamiseks 360-kraadist videot.

2017. aastal plaanib NOKDOR laieneda veel vähemalt nelja Euroopa riigi turule. Praegu tegutsetakse Eestis ja Hispaanias. Kinnisvaraportaali arendusele ja testimisele on kulunud umbes kuus kuud. NOKDORi meeskond on aastaid tegutsenud portaalide ehitamise ja haldamisega, sh on turule toonud siseturismiportaali Turismiweb.ee ja sisustusportaali Sisustusweb.ee.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474