29. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brave Capital avas Maardus kaubanduskeskuse

Maardus asuva Pärli keskuse juht Julia Loginova kõnet pidamas. Taamal Brave Capitali juhatuse liige Veljo Kuusk.
Foto: Brave Capital
Sel neljapäeval avas Brave Capital Maardu linna esimese kaasaaegse kaubandus- ja vabaajakeskuse, kus on 5 900 ruutmeetrit äripinda ja ankurüürnikuks Selver.

“Oleme sellel aastal tegelenud põhiliselt oma suurte projektide arendustegevusega, mille hulka kuulub ka Pärli Keskus. Juba Pärli Keskuse kinnistu soetamise hetkel oli meil plaanis olemasolev hoone rekonstrueerida ja rajada sinna korralik kaubanduskeskus,” rääkis Brave Capitali juhatuse liige Veljo Kuusk keskuse avamisel. “Nüüd, kuus aastat hiljem, oleme oma tolleaegse idee reaalsuseks teinud.”

Pärli Keskus omab ligikaudu 7000 m2 kaubanduspinda kahel maapealesel korrusel ja soklikorrusel ning 120 parkimiskohta kaubandus- ja vabaajakeskuse ees asuvas paklas. Pärli Keskuse tööd juhib Julia Loginova Brave Capitalist.

Brave Capitali investeeringute maht Pärli Keskuse projekti ületas viit miljonit eurot. Peale Selveri on keskuse üürnikeks Swedbank, Apotheka, Hesburger, Caramira loomapood, Eesti Optik jt. Selver kasutab 1500 ruutmeetrit. Keskusesse on oodata ka vähemalt ühte kiirmoe ketti, lubas Kuusk.

Pärli Keskuse teostust juhtis Brave Capitali arendusosakond, projekteeris Acto Consult ja ehitas Ramm Ehitus. Arendaja rollis oli Brave Capitali kontserni kuuluv Barensholm OÜ.

Brave Capital sai ehitusloa Maardus aadressil Nurga 3 asuva 2004. aastal rajatud kaubanduskeskuse laiendamiseks tänavu veebruaris. Otse Pärli Keskuse hoone vastas paikneb 1990ndate lõpus ehitatud teine kaubanduskeskus Araxese alkoholipoega. Seda hoonet ei ole uuendatud.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474