Kaamose-mehe võimas lend

kaido jõeleht kaamos
Kaido Jõeleht Kaamos Grupi juhatuse koosolekul 2013. aastal

Endise Sylvesteri neljast asutajast ja suuromanikust oli mullune aasta kindlasti kõige edukam firma endisele kommertsdirektorile Kaido Jõelehele, edu tagas talle kuuluv kinnisvaraimpeerium.

Jõelehega seotud viie firma koondkäive kasvas mullu võrreldes 2014. aastaga 2,49 miljoni euro võrra 46,45 miljoni euroni ja kasum suisa 2,79 korda ehk 5,52 miljonilt eurolt 15,39 miljoni euroni. Kogu käibe- ja kasumitõus tuli ASist Kaamos Kinnisvara, enamgi veel – see ettevõte aitas tasandada grupi teiste ettevõtete mõnevõrra nigelamaid majandustulemusi.

Sestap pole ka imestada, et Äripäeva hiljuti avaldatud kinnisvarafirmade edetabelit tüüris Kaamos Kinnisvara, mulluses edetabelis oli ettevõte 18. kohal. „Kuivõrd hea raamatupidamistava nõuab ärikinnisvara investeeringute kajastamist õiglases väärtuses, tekkis 2015. aastal vara ümberhindlusest ühekordne kasum, mis mõjutas Kaamos Kinnisvara tulemit,“ oli selgitusena kirjas edetabeli avaldanud ajakirjas Kinnisvara.

Loe Äripäevas ilmunud lugu siit.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised