6. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Malmö Maja ehitus maksab 5 miljonit

Malmö Maja Pärnus
Foto: LVM
Malmö Maja nimeline kinnisvaraarendaja sõlmis Eventus Ehitusega lepingu ligi 5 miljonit eurot maksma mineva luksusliku kortermaja ehituseks Pärnu vanalinna.

Malmö Maja OÜ on aastaid Pärnu vanalinnas tühjana seisnud kinnistuga läbinud kõik vajalikud menetlused, valminud on ehitusprojekt ning väljastatud ehitusluba. Viiekorruselise 40 korteri ja 3 esindus- ja büroopinnaga ligi 3700 m² suletud netopinnaga maja valmib järgmise aasta lõpuks, teatas uusarendust vahendav LVM Kinnisvara.

„Ostuhuvi korterite vastu on olnud märkimisväärne. Majas on enne ehituse algust broneeritud ligi kolmandik korteritest. Ühest küljest on seda toetanud üldine kindlustunde kasv, teisalt kahtlemata ka antud maja unikaalse asukoha ja miljöö kombinatsioon,“ kommenteeris LVM Kinnisvara maakler Malle Tomingas.

Malmö Maja on projekteerinud Arcus Projekt ja arhitekt Tiit Raev. Asudes väljaspool Pärnu keskaegse linna piiri, praeguse Rüütli-Hommiku-Malmö-Ringi tänavatega piirneva vaikse kvartali loodenurgal, lähtub arhitektuurne lahendus ajaloolisest- ja naaberhoonestusest.

Hoone terviklikkusele ja läbimõeldusele lisab väärtust see, et parkimine on viidud null- ja osaliselt esimesele korrusele, mis muudab selle tänavalt nähtamatuks ja eraldab sisehoovist. Kõiki korruseid ühendav lift võimaldab parkimiskorrustelt jõuda elukorrustel paiknevatesse korteritesse ning rõdud ja katsueterrassid loovad katuseaedadele koha otse linna südamesse.

Malmö Maja OÜ juhatusse kuuluvad kogenud pärnakatest kinnisvaraarendajad Margus Kangur ning Aare Parts, kolmas mees juhatuses on Meelis Asi. Osaühing loodi projektifirmana 2016. aasta septembris.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474