6. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas registreerimine Äripäeva kinnisvara- konverentsile

Äripäeva kinnisvarakonverents 2017
Foto: Äripäev
Alates tänasest on võimalik varajase registreeruja hinnaga ennast kirja panna 21. veebruaril Tallinnas Kultuurikatlas toimuvale Äripäeva kinnisvarakonverentsile.

Jagame juba neljandal Äripäeva suurel kinnisvarakonverentsil järgimist väärt kogemusi ja nõuandeid, pakume vastuseid põletavamatele küsimustele ja tõest pilti kinnisvaraturul juhtuvast.

Konverentsi päevakava on jagatud kolme plokki, millest esimene annab ülevaate suurest pildist ning ärikinnisvaraturu trendidest, värskendades kuulajate meeli infoga 2016. aasta märgilistest tehingutest.

Uute lahenduste plokis tutvustame kinnisvaraarendajate kogemusi büroohoonete rekonstrueerimise, vanade tootmishoonete ning moodsate väikeste laopindade vallas.

Valiku suurenedes on büroopindade üürnikud pidevalt parema asukoha ning soodsamate üüritingimuste jahil. Püüame endisaegse ametiasutuse hoone näitel leida vastuse küsimusele, kuidas meelitada neid just oma majja, kuidas konkurentidest eristuda ja mida teha, kui poolel teel on vaja suunda muuta.

Vana tööstushoone näitel räägime, mida teha müüride, kõrgete lagede, kaarjate akende, metalltreppide, korstende ja muu ajaloole iseloomulikuga nii, et ka moodne üürnik tahaks vanas majas oma äri ajada ning kuidas saada hakkama üha väiksemate üürnike, loomeettevõtetega.

Arutame teemal, miks on väikesed multifunktsionaalsed laod nii nõutud ja kui palju neid turule mahub.

Äriplaani plokis tutvustab Äripäeva uuriv toimetus spetsiaalselt kinnisvarakonverentsi jaoks tehtavat uuringut väikeinvestoritest ja üüriturust. Selline uuring on Eestis esmakordne ja avab pisut ka viimase aasta-kahe jooksul hüppeliselt kasvanud uusarenduste müügi tagamaid. Põhjalik uuring annab häid suuniseid neile, kes praegu kinnisvaraturul oma atru seavad.

Kinnitame, et pangad ei ole loobunud kinnisvarasektori rahastamisest, kuid peavad siiski väga paljudele ei ütlema. Räägime seejuures, mida tähele panna, et pääseda hea äriideega nende õnnelike sekka, kellele pank siiski laenu annab.

Jagame turundusnõu oma ala vaieldamatult asjatundjalt, kes omal ajal elas üle 2007. aasta kinnisvarabuumile järgnenud järsu languse. See mees õpetab, mida ja kuidas teha, et pääseda vigade parandusest ja vigade vigadeparandusest ning kinnisvara turundamisel kohe märki tabada.

Üürituru plokis jagab uusarenduse korterite lühiajalisele üürile andmise kogemusi ehk plaani B käikuvõtmist mitmeid edumeelseid ning edukaid projekte läbi viinud kinnisvaraarendaja.

Üürituru teemalises arutelus murrame pead, kuidas mõjutavad lähiaastatel nõudluse ja pakkumise vahekorda muudatused seaduseandluses, vähenev ning vananev rahvastik, investorite riskitundlikkus ja tootlusootused.

Kuni 20. detsembrini saab Äripäeva kinnisvarakonverentsile registreeruda soodushinnaga 199 € (km-ga 238.80 €). Konverentsi täishinnaks kujuneb 299 € (km-ga 358.80 €).

Registreerumiseks valige Teile sobiv võimalus:

- saatke registreerumissoov aadressile: [email protected]

- helistage meile telefonil 55 222 45 (Anne Oja) või 566 000 50 (Eva Kiisler)

Lisainfo: www.kinnisvarauudised.ee, www.ehitusuudised.ee

Konverentsil oma toodete ja teenuste esitlemisest huvitatud ettevõtetel palume võtta ühendust konverentsi reklaamimüügi projektijuhi Eliise Nikopensiusega ([email protected] või telefon 55 31 442).

X

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474