Maxima võttis Lasnamäel üle Konsumi kodupoe

Maxima
Maxima X kauplus aadressil Virbi 12

Jaekaubanduskett Maxima avas Lasnamäel Virbi 12 oma 22. kaupluse Tallinnas. Varem Konsumi asukohaks olnud nn kodupoe müügisaali pind ulatub 807 ruutmeetrini.

Juunis 2016 Konsum, detsembris Maxima
Virbi 12 kauplus

Uus Maxima kauplus asub spordiklubi “My Fitness“, Euroapteegi ja lillepoega samas hoones. Suivselt Google Mapsi fotolt on samas näha, et majas asus veel poole aasta eest Konsumi kauplus.

Maxima
Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas koos Lasnamäe linnaosa vanema Maria...

“Selleks, et ostude sooritamine oleks kaupluse külastajate jaoks võimalikult mugav, on töös seitse kassat, millest neli on kaasaegsed iseteeninduskassad. Kõik, alates kaupade valikust kuni nende väljapanekuteni, on mõeldud kohalike elanike hüvanguks ja neile tõelise oma kodupoe tunde tekitamiseks,“ kommenteeris Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas tänast uue poe avamist pressiteate vahendusel.

“Virbi Maxima X on avar, valgusküllane ja kaasaegne. Selleks, et vastata kaupluse külastajate ootustele, me muuhulgas tagasime, et riiulite vahel pääseb liikuma ka mitme ostukäruga kõrvuti ja poodi pääseb kahest sissekäigust,“ iseloomustas uut poodi Maxima Eesti kinnisvaraarendamise ja ehituse juhtimise direktor Ülar Hallikivi.

Virbi Maxima meeskonnas töötab ligi 30 inimest. Eestis töötab 75 Maxima kauplust, millest 54 on Maxima X kodukauplused, 19 – Maxima XX supermarketid, kaks - Maxima XXX hüpermarketid. Harjumaa elanikke teenindab ka veebipood e-Maxima. Kõikides jaeketi struktuuriüksustes töötab kokku ligikaudu 4400 inimest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised