23. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Igor Mang paneb uusarendusele nurgakivi

Astroloog Igor Mang koos kinnisvaraärimees Urmas Sõõrumaaga Rotermanni kvartalis 2009. aastal.
Foto: Julia-Maria Linna
Teisipäeva, 24. jaanuari, hommikul kell pool kümme panevad astroloog Igor Mang ja Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu nurgakivid Tuukri tänava pikendusele ja Rannapargi elupiirkonnale.

Uus tänav, Tuukri põik, ühendab Tallinna kesklinna 1Partneri arendatava Rannapargi elupiirkonnaga Kadriorus. Energeetiliselt väestatud nurgakivi panek tähistab ühtlasi Narva Maantee ja Reidi tee vahele jääva vaikse sisekvartali teket.

Abilinnapea Arvo Sarapuu ja Igor Mang panevad tee-ehituse nurgakiviks kullisilm kivi, millel on rahustav ja kaitsev toime. Rannapargi kvartalile asetab Mang koos kinnisvaraarendaja 1Partner Advisory juhi Erkki Ääremaaga nurgakiviks turmaliini, mis kaitseb kodu kurja, vägivalla ja sissemurdmiste eest.

See ei ole sugugi esimene kord, kui kuulus tähetark Igor Mang kinnisvaraarendajate üritustel osaleb. 2009. aastal jäi Mang Äripäeva fotograafi objektiivi ette koos Rotermanni kvartali arendaja Urmas Sõõrumaaga.

Uus Maa analüütik Risto Vähi kirjutas hiljuti oma Facebooki lehel, et on levima hakanud uus trend, mille järgijad käivad korterit valimas koos pendlimehega. Samasuguseid kogemusi on olnud ka teistel kinnisvarabüroodel.

Kadrioru mereäärsel alal on kinnisvaraarendajate vahel tekkinud tugev konkurents. Lisaks 1Partnerile ehitab ja müüb seal kahte korterelamuprojekti Metro Capital. Osa Tivoli kortermaju on juba valmis ning elanikudki ennast sisse seadnud, kuid otse kõrval tuli hiljuti müüki ka Metro luksuslik Kiikri kortermajade arendusprojekt.

Rannapargi elupiirkonnast kesklinna poole müüb Pindi Kinnisvara kortereid Uus-Hollandi projekti majades, millest esimene maja pidi arendaja algse lubaduse kohaselt valmima veel tänavu. Praeguseks on ehituse algust aasta võrra edasi lükatud.

Kui aga kaugemale ja rohkem sisemaa poole minna, kerkib Tallinnas uusi kortermaju arvukalt nii Kadriorust vasakul kui ka paremal ning potentsiaalsete ostjate tähelepanu on üha raskem köita.

Rannapargi elupiirkonna kohta võid lähemalt lugeda siit.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474