26. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BPT võttis üle Piirita Keskuse haldamise

Pirital asuv Piirita kaubanduskeskus, mis avati rekonstrueerituna 2016 sügisel.
Foto: Kristian Kruuser
Baltic Horizon Fundi kinnisvaraportfelli kuuluva Piirita Keskuse haldamise ja sealse äri elavdamise käigus otsitakse majja uusi üürnikke.

Ärikinnisvara täisteenuse pakkuja BPT Real Estate AS võttis aasta alguses üle novembris taasavatud Piirita Keskuse halduse, teatas ettevõte lisades, et nende eesmärgiks on tõsta ümbruskonna elanike teadlikkust keskuse olemasolust, tutvustada keskuse kontseptsiooni ning vajadusel teha ka muutusi vastavalt klientide ootustele.

Aadressil Merivälja tee 24 asuv Piirita Keskus loodi kogukonnakeskuseks ehk nii kohalikele elanikele kui ka Pirita ranna- ja metsaradade külastajatele. Praeguse omaniku käes on keskus alates möödunud aasta detsembrist. Enne seda tegutses hoones linnaosavalitsus.

“Kuigi Piirita Keskus sai avatud 2016. aasta lõpul, ei ole see kahjuks veel täismahus käivitunud,” kommenteeris BPT Real Estate Eesti tegevjuht Ülari Niinemägi.

“Et kogukonnakeskuse tiitlit edukalt välja kanda ja keskuse jätkusuutlikkust tagada, on esmajoones tarvis kaardistada keskuse külastajate ja üürnike ootused. Seejärel on olulisel kohal pidev arendus- ning teavitustöö, mis peaks tagama kasvu külastajatenumbris ning kõige lõpuks kasvatama ka keskuse väärtust tervikuna,” sõnas Niinemägi.

Üle 5000 m2 üüripinnaga keskuse peamisteks üürnikeks on Rimi toidukauplus, MyFitness spordiklubi, apteek, kaks hambaravi ning viis erinevat söögikohta. Samas on seal võimalik kasutada ka muid teenuseid, nt keemilist puhastust, lillepoodi, lastehoidu. Keskusel on maja ees ja taga kokku 120 parkimiskohta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474