5. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rikkuse reeglid, mis toimivad ka kinnisvara puhul

Foto: Pixabay
Kuigi mitmel ülirikkal inimesel on väga veidraid harjumusi, jälgivad rikkad laias laastus oma varanduse ülesehitamisel ja kaitsmisel siiski samu reegleid, vahendas Äripäev MarketWatchi.

Allpool on lühidalt reeglid, kuidas rikkad oma vara hoiavad ja kasvatavad.

Nad ei kuluta kõike, mida nad teenivad

Edukad inimesed panevad kõigepealt kõrvale raha, mis aitab nende eesmärke täita. Lisaks sellele lükkavad nad kulutamisega tekkivat rahulolu edasi.

Nad otsivad pidevalt võimalusi, kuidas areneda

Pikalt jõukana püsivad inimesed ei lõpeta pärast hea töökoha saamist pingutamist. Nad otsivad pidevalt viise, kuidas ennast ja oma rahalist seisu parandada.

Nad ei tee emotsionaalseid rahalisi otsuseid

Nad ei investeeri viimasesse moeröögatusse või kõige populaarsematesse asjadesse. Kuna emotsioonide kõrvalejätmine ei ole raha puhul alati kõige lihtsam, on tähtis, et irratsionaalsete otsuste vältimiseks oleks loodud süsteem. Näiteks võib enne otsustamist võtta 24tunnise pausi.

Nad ei pane kõiki mune ühte korvi

Selle asemel, et oma kodufirma aktsiale loota või ainult kinnisvaraprojektidesse panustada, investeerivad edukamad mitmetesse erinevatesse projektidesse. Ka peaks olema tootluse ootustes realistlik ning panustama pikaajalisse eesmärki.

Nad ei kõnni oma teekonnal üksi

Kui nad ei ole endas kindlad, otsivad nad otsuste vastuvõtmiseks abi, küsides nõu professionaalidelt. Abi saamine ei tähenda alati seda, et selle eest tuleb maksta. Nõu saab küsida ka sarnases olukorras olnud sõpradelt või otsida infot internetist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474