6. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara&shykuulutusi võib avaldada ettevõtete vahendus&shyportaalis

Aeg-ajalt müüakse kinnisvara või heas asukohas paikneva restorani üürilepingut "ettevõttesse pakendatult".
Foto: kinnisvarauudised.ee
Osaühingute ning alustavate firmade osaluste vahenduseks loodud veebiteenus Shareswall teeb firmade müügi ja partnerite leidmise sama lihtsaks kui on uute omanike leidmine korteritele või autodele.

Shareswalli asutaja Timo Tirsi sõnul on ainuüksi Eestis umbes 100 000 aktiivset osaühingut, nende seas palju ettevõtteid, mille omanikud sooviksid ettevõtteid müüa, laieneda või kaasata firmasse partnereid. Ise aktiivse ettevõtjana tegutsev Tirs ütles, et tehingud jäävad sageli tegemata vaid sel põhjusel, et inimesed ei tea, kes ja kus võiksid olla ostjad, müüjad või investorid.

“Me peame loomulikuks, et autot ostes läheme internetiportaali pakkumisi vaatama, kuid firmade puhul ei ole seni piisavalt tugevat ja turvalist keskkonda tekkinud,” sõnas Tirs pressiteate vahendusel.

Shareswall alustas korraga kolmes Balti riigis – nii Eestis, Lätis kui ka Leedus. Kuulutusi võib avaldada ka nii, et need on nähtavad vaid ühes riigis. Samuti on võimalik teha kuulutus nähtavaks ainult kasutajaks registreerunutele. Ostu ja investeerimishuvilised saavad teha omapoolseid hinnapakkumisi.

Erinevalt kinnisvara- ja automüügi keskkondadest pakub Shareswall võimalusi partnerite leidmiseks ning tegevuse laiendamiseks. “Näiteks võib inimesel olla üks restoran, kuid ta sooviks leida äripartnereid ning lisaraha, et laieneda viide-kuude linna terves Baltikumis,” kirjeldas Tirs.

Shareswall on igas riigis kohalikus keeles, aga samas ka rahvusvaheline - teiste riikide kuulutusi on võimalik vaadata inglise keeles. Shareswallis avaldatud kuulutused läbivad vastava riigi äriregistri andmete põhjal tehtava omandiõiguse kontrolli.

Shareswall on keskkond, mis viib ostjad ja müüjad kokku, kuid tehingu vormistamine jääb osapoolte korralda. Soovi korral võib uue veebikeskkonna kaudu saada tugiteenuseid tehingute vormistamiseks.

 

Pane tähele!

Eesti kinnisvaraportaalid ei kontrolli kuulutuse ülespanekul siiani kuulutaja omandiõigust ega volitusi. Samas vahendatakse kinnisvaraportaalides aeg-ajalt ettevõtteid, mis kas omavad kinnisvara või kehtivat üürilepingut heas asukohas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474