8. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa jagab energiasäästjatele raha

Foto: kinnisvarauudised.ee
Ettevõtted saavad 23. oktoobrini taotleda raha InnoEnergy programmist, mis jagab toetust ka säästliku kodumajapidamiste ja tööstusliku energiakasutuse, nutikodude, hoonete ja –linnade projektidele.

InnoEnergy investeerimisprogramm Investment Round 2017 on avatud säästva energia valdkonnas tegutsevate ettevõtete innovaatilistele projektidele taastuvenergia, alternatiivne energia, puhta fossiilenergia, ohutu tuumaenergia, säästliku kodumajapidamiste ja tööstusliku energiakasutuse, energia tõhusa ladustamise ja jaotuse, nutikodude, hoonete ja -linnade ning energiaturvalisuse valdkonnast.

Toetusega kaasnevad kuni 5 miljoni euro suurused investeeringud, edastas InnoEnergy Eesti koostööpartner Tallinna Teaduspark Tehnopol pressiteate vahendusel.

Kandideerimise eelduseks on, et ideetasandil olev projekt peaks simuleeritud, ent realistlikes tingimustes edukalt toimima. Ideed rakendavad organisatsioonid peavad moodustama rahvusvahelise konsortsiumi, millel on 3-7 liiget vähemalt kahest erinevast Euroopa riigist. Organisatsioonidel, millel ei ole partnereid, ent on hea idee, soovitatakse InnoEnergy poole pöörduda, sest nende „äripartneri otsingu“ teenus aitab võimalikke koostööpartnereid leida. Lisaks pakutakse kandidaadile taustamaterjale, täidetavaid malle ja internetipõhiseid seminare, mis aitavad pakkumise kokku panna.

Investment Round 2017 on suunatud juba tegutsevatele väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele. Paralleelselt on käimas ka start-up-ettevõtetele suunatud toetusprogramm PowerUp!

InnoEnergy abil on võimalik katta 20-80% projekti kogukuludest. Varasemalt on projekte toetatud vahemikus 100 000 kuni 4-5 miljonit eurot. InnoEnergy on alates 2011. aastast investeerinud kokku 170,5 miljonit eurot 90 toote, 3 tehase ja 77 patendiavalduse arendamiseks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474