17. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Epicenter Kinnisvara laieneb hoogsalt

Epicenter Kinnisvara asutajad tegevjuht Leanika Järve ja jurist Kairi Ummus
Foto: Pamela Nassar
Viieaastaseks saanud Epicenter Kinnisvarasse kandideerinud 100 maaklerist jätkab vahendusbüroo koosseisus 12 müügiinimest.

„Augustis väljahõigatud maaklerite tööpakkumisest huvitus sadakond inimest, kellest valisime välja lõpuks 12,“ ütles Epicenter Kinnisvara asutaja ja tegevjuht Leanika Järve. „Möödunud nädalal lõppes meie uutel kolleegidel maalkerite-müügipartnerite baaskoolitus ja nad alustasid tööd meie firmas, esialgu kogenud mentorite käe all.“

Viie aastaga on Epicenter Kinnisvarast kujunenud omanäoline ja kvaliteetse klienditeeninduskultuuriga kinnisvaraettevõte, teatas kinnisvaravahendaja pressile. „Maakleriteenus sisaldab palju rohkem kui vaid müügikuulutuse ülesriputamine ja korteri näitamine. Professionaalne maakler oskab kaasa rääkida hindamises, teha turuanalüüsi, nõustada klienti panga- ja notaritoimingutes, lisaks tuleb tunda mitmeid seadusi. Rääkimata sellest, et me ei tee allahindlust klienditeeninduses, klient on meie jaoks VIP,“ selgitas Järve.

Nüüd, kus Epicenter Kinnisvara Tallinna büroo komplekteerimine on lõppenud, jätkub uute töötajate otsing Tartus, kuhu Epicenter plaanib juurde võtta ja välja õpetada kuni 5 kinnisvaramaaklerit. Tallinna ja Tartu kontorite laienemise tulemusena jätkab Epicenter Kinnisvara alates sügisest tegutsemist kuni 35 kinnisvaramaakleriga. Laienemine jätkub Pärnus.

Epicentri asutaja ja kinnisvaraäri treener Leanika Järve on end täiendanud USA-s, Austrias, Šotimaal, Soomes, Leedus, Kanadas ja Saksamaal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474