22. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiigellepinguga Würth avab uued teeninduspunktid

W.EG. Eesti OÜ ladu
Foto: Elektrilevi
Elektrilevi sõlmis Würthi gruppi kuuluva W.EG. Eesti OÜ-ga ligi 44 miljoni eurose lepingu materjalide ning seadmete ostmiseks ja logistikaks, et kõrvaldada sealhulgas kriisiolukordi elektriga varustamisel ja tormikahjusid.

Riigihanke tulemusel sõlmitud ja kogu Eesti tarbijaskonnale elektri varustuskindlust tagava lepingu väärtuseks on 43,9 miljonit eurot ning koostöö algab 7. septembril. W.EG. Eesti hakkab Elektrilevi teenindama 11 esindusega üle Eesti, mille hulgas on neli baasladu. Hankevõidu tulemusel avab W.EG. mitmeid uusi teeninduspunkte ja võtab tööle ligi 20 uut inimest.

„Kogusumma poolest on selle lepingu näol tegemist ühe suurimaga Elektrilevi ajaloos,“ kommenteeris Elektrilevi juhatuse esimees Jaanus Tiisvend pressiteate vahendusel. Raamlepingu järgi saab W.EG. Eesti olulise rolli kriisiolukordade ja tormikahjude likvideerimisel ning olema valmis Elektrilevile kahjude likvideerimiseks materjale väljastama 24h ööpäevas kuni 2h jooksul pärast vajaduse ilmnemist.

W.EG. Eesti juhatuse esimehe Timo Raimla sõnul on ettevõte on suurenevaks töömahuks valmis. „Meil on täielik usaldus kogu Würth grupi poolt ning see hankevõit näitab, et esimene aasta W.EG. Eesti nime all oleme teinud õigeid otsuseid ettevõtte arengusuundades.”

Elektrilevi haldab 64 000 kilomeetrit elektriliine ja 24 000 alajaama ning on suurim jaotusvõrguettevõte Eestis. Elektrilevi toob elektri põhivõrguseadmetest kodude ja ettevõteteni pea kõikjal Eestis, välja arvatud Läänemaal, Viimsis ja Narvas.

W.EG. Eesti on Eesti elektrimaterjalide turul üks suuremaid ettevõtteid, mis loodi eelmisel aastal, kui Elektroskandia Baltics OÜ ning Talger Elektrotehnika OÜ ühinesid Würth Group kontserni alla. Ettevõtte praegune käibemaht on umbes 25 miljonit eurot aastas, mis raamlepingupingu tulemusena tõuseb umbes 40 miljonini.

W.EG. EESTI OÜ on juriidiline nimi, mis tuleb sõnadest Würth Elektrogrosshandel ning sarnased nimed on kasutuses ka teistes Würth Groupi elektritoodete valdkonna ettevõtetes.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474