22. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Roosaare jagab väikeinvestoritele kogemusi

Scandium Kinnisvara uusim üürikorterite projekt aadressil Rähni 4, Tallinnas Kristiine linnaosas.
Foto: Scandium Kinnisvara
Väikeinvestoritele aktsiatest ja kinnisvarast kolm raamatut kirjutanud Jaak Roosaare räägib veebiseminaril, kuidas on võimalik kinnisvaraga rikkaks saada.

Olgu kinnisvaraturul buum või krahh, tasub õppida teiste õnnestumistest ja vigadest. Roosaare annab seetõttu soovitusi, kuidas leida sobivat kinnisvara ja alustada äriga, kui endal ei ole kinnisvaratehinguteks piisavalt raha.

On tegelenud investeerimisega alates 1999. aastast. Regulaarselt säästes ja investeerides sai kroonimiljonäriks juba pisut enne 25. eluaastat. 2014. aastal jõudis ligi poole miljoni suuruse aktsiaportfelliga esmakordselt Äripäeva koostatud Tallinna börsi väikeinvestorite edetabelisse. On lõpetanud EBSi rahvusvahelise ärijuhtimise eriala cum laude ning on alates 2002. aastast 50% Klubi liige – investeerib vähemalt poole oma sissetulekust passiivset tulu tootvatesse varadesse.

Lisaks kuulevad väikeinvestorid, kuidas panna enda kodu raha teenima, üürikortereid oskuslikult hallata, püsivat rahakäivet tekitada ning laenuga ärile hoogu juurde anda.

Loomulikult kuuleb Roosaare soovitusi ka ühisrahastusprojektide valikuks.

Veebiseminar toimub 11. septembril kell 19.00–20.30.

Loe täpsemalt ja registreeri end veebiseminarile SIIT.

Jaak Roosaare ja Kalle Aron arendavad Scandium Kinnisvara OÜs üüriinvestoritele väikeste korteritega tarku maju. Praegu on neil käsil vana telefonikeskjaama arendus Mustamäel aadressil Ehitajate tee 60. Renoveeritud kujul kannab see hoone SpaceCube’i nime.

Scandium Kinnisvara renoveerib järgmiseks ajaloolise väljanägemisega Rähni 4 korterelamu Kristiine linnaosas. Ettevõtte arendatavatest tarkadest majadest ja Hoiame Kokku Grupp OÜ vahendatavatest tarkadest lahendustest saab lugeda 21. augustil ilmunud erilehest Kinnisvara.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474