25. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusvaheline investor ostis Veerenni Tervisekeskuse

Veerenni tervisekeskuse hoone
Foto: Lendavad Pildid / Catella
Selle suve üks suurimaid kinnisvaratehinguid oli äsja valminud Veerenni Tervisekeskuse müük rahvusvahelisele investorile, avaldas Catella Corporate Finance.

Seitsmekorruselise hoone ankurüürnik on Eesti suurim meditsiinilabor SYNLAB, mille omanik on Euroopa üks suurimaid laboriteenuste pakkujaid SYNLAB Holding GmbH. Lisaks on uues hoones Confido erakliinik, Sinu Arst perearstikeskus, Südameapteegi apteek koos keskkontoriga ning Mamo kohvik.

Osteti ja müüdi ettevõtet Veerenni Tervisekeskus OÜ, mis omab kinnistut aadressil Veerenni 53a. Tehingut rahastas Nordea Bank AB, mis rahastas ka kinnisvaraarendust. Hüpoteeki muudeti 2017 juulis.

Ostjat esindab Zenith.

Hoone arendasid välja Eestis tegutsev rootsi kinnisvaraarendaja Fredrik Gyllenhammer ja meditsiiniettevõtja Tarmo Laanetu koos Rootsi finantsinvestoritega. Tehingut koordineeris ja läbirääkimisi juhtis Catella Corporate Finance, arendaja juriidiline nõustaja oli Pille Pettai advokaadibüroost TEDER ning investorit nõustas Timo Kullerkupp advokaadibüroost RASK.

Fredrik Gyllenhammer kommenteeris, et üha suurem hulk meditsiinisektori ettevõtteid on huvitatud uutest ruumidest ja parema asukohaga hoonest. „Me oleme läbirääkimistes mitmete ettevõtetega, et ehitada Veerenni Tervisekeskuse kõrvale veel üks 7000 ruutmeetrise rendipinnaga meditsiinimaja,“ lisas Gyllenhammer.

„Veerenni-Tehnika-Filtri ringristmiku piirkond on üks uusi huvitavaid kinnisvaraarenduse piirkondasid. See on kesklinnale väga lähedal ning mitmed tugevad kinnisvaraarendajaid on sinna ostnud krunte ja neid ehitustegevuseks ette valmistanud,” ütles Catella Corporate Finance tegevjuht Aavo Kokk tehingu kommentaariks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474