26. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsi sai kohaliku büroohoone

Viimsi Äritare
Foto: Tiit Mõttus
Kinnisvaraarendaja Kaarsilla Kinnisvara sai valmis esimese moodsa büroohoone Tallinna külje all Viimsis. Aadressil Paadi tee 3 asuv hoone kannab Viimsi Äritare nime.

Nordeconi ehitatud majja mahub ligi 200 uut töökohta, teatas arendaja. Viimsi piirkond on silma paistnud sellega, et sealsed elanikud käivad 70% ulatuses Tallinnas tööl. Kohapeal on töökohti seni olnud väga vähe.

Loe Tiskres 2017. aasta alguseks valminud esimesest kodulähedasest büroohoonest SIIT.

„Kui seni on Viimsi olnud koht, kuhu tullakse koju pärast tööd, siis moodne ärimaja Viimsi südames annab võimaluse tuua töökohti kodule lähemale. See on Viimsi jaoks märgilise tähendusega,“ kommenteeris Viimsi vallavanem Rein Loik.

„Minu arvates on Viimsi Äritare üürnike jaoks kõige olulisem argument see, et seda aega, mis muidu kuluks hommikuti ja õhtuti Tallinna vahel liikudes sõitmisele, saab kasutada millekski hoopis paremaks,“ ütles Kaarsilla Kinnisvara arendusjuht Mari-Anne Jaagant.

Viimsi Äritare hoone projekteeris arhitektuuribüroo Siim & Põllumaa OÜ, arhitektiks oli Jüri Siim. Kolmekorruselises hoones on pinda ligi 8000 ruutmeetrit ning kõik tööruumid on varustatud loomuliku valgusega, kuna maja keskel on klaaskatusega valgusšaht.

Esimese korruse pind on projekteeritud kaubandus- ja toitlustusettevõtetele, teisel ja kolmandal korrusel saavad tegutseda erineva suurusega bürood, mille suurust ja sisu on võimalik muuta vastavalt vajadusele. Äritare maa-aluses parklas on ruumi 47 ja välialal 59 autole.

Kaarsilla Kinnisvara põhitegevuseks on kinnisvara arendus ja üürimine, ettevõttele kuulub 44000 ruutmeetrit üüripinda Tartus, Tallinnas, Pärnus ja Narvas. Kaarsilla Kinnisvara eelmise aasta müügitulu oli 7,9 miljonit eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474