Oberschneider plaanib ulatuslikku laenuäri

paul obershneider
Phneider koos Tallinna linnapea Edgar Savisaarega 2009. aastal Bauhausi...

Ober-Hausi asutaja Paul Oberschneider kavandab Londonis ja Balti riikides avada ulatuslikku laenuäri, et pakkuda kinnisvarafirmadele sildfinantseeringut, kirjutas Äripäev.

„Praegu on Suurbritannia firma nimega Saint James Capital Partners LLP ja see saab siia piirkonda ilmselt harufirmad,“ ütles Oberschneider.

Oberschneider omal ajal Eestis julgeid ideid ellu viis, ostis ta näiteks Lasnamäel kokku tühermaad ja ehitas sinna ärikeskuse. „See ärikeskuste arendamine oli tal julge ja meie mõtetest ja maailmast ees. Ilmselt ta siis püüab nüüd jälle leida viisi, kuidas eristuda, ja tema tugevus ongi, et ta püüab teha teisiti kui teised. See võib anda talle tugeva eelise,“ kommenteeris Uus Maa Kinnisvarabüroo omanik Jaanus Laugus.

Ühisrahastusplatvormi Crowdestate juht Loit Linnupõld tõdes, et karmid regulatsioonid ja kapitalinõuded on selgelt vähendanud pankade huvi laenata, seda nii Inglismaal, Eestis kui ka mujal Euroopas. „Usun, et mis tahes alternatiivse finantseerimisettevõtte turule tulek on ärikeskkonnale kasuks ning suurendab konkurentsi,“ märkis ta.

Loe täispikkuses Äripäevast.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised