16. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noored said EKFLilt tunnustuse

Risto Veiderpass ja Angelina Ilizina
Foto: EKFL
Tallinna tehnikaülikooli Tallinna kolledži rakenduskõrghariduse õppekava lõpetanud Angelina Ilizina ja Tartu ülikooli magister Risto Veiderpass pälvisid Eesti kinnisvarafirmade liidult (EKFL) aunimetused „Tõusev kinnisvaratäht„ ja „Säravaim kinnisvaratäht“.

Astlandas elamuarenduse müügi vallas töötav Angelina Ilizina lõputöö analüüsis R. Tobiase 7, 9, 11 arnedusprojekti investeeringu tasuvust. Risto Veiderpass analüüsis oma magistritöös kaubanduspinna suureneva pakkumise mõju Tallinna kaubanduskinnisvara turule.

EKFL tegevdirektor Tõnis Rüütel tõdes, et liidu juhatuse liikmetest koosneval hindamiskomisjonil ei olnud lihtne parimaid välja valida, kuna tugevaid töid saabus konkursile mitmeid. Ilizina võidutöö paistis silma professionaalse lähenemisega. Töö tugineb turuanalüüsile, sh analoogiliste arendusprojektide info võrdlusele, mis võimaldab teha väga konkreetseid järeldusi.

Risto Veiderpassi võidutöö suurima plussina tõi Rüütel välja teema aktuaalsuse, aja- ja asjakohasuse. Töö tulemus sisaldab olulist informatsiooni turu toimimise kohta pikaajaliselt ja annab suunised üürimäärade ja vakantsuse liikumisest.

Preemiate suuruseks 2017. aastal on parima magistritöö autorile 500 eurot ja rakenduskõrghariduse õppekava lõputöö autorile 300 eurot. EKFL avaldas kinnisvarateemaliste lõputööde konkursi tänavused võitjad 13. oktoobril toimunud sügiskonverentsil.

Konkursile saab esitada kinnisvarateemalise (kinnisvaraarenduse, -vahenduse, -turunduse, -juriidika jms) magistritöö, bakalaureusetöö või rakenduskõrgharidusõppe lõputöö. Hindamiskriteeriumiteks on teema mõjukus, rakenduslikkus ja uuenduslikkus Eesti kontekstis.

Liit on kinnisvaraerialade lõpetajaid tunnustanud alates 2012. aastast.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474