17. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haaberstis tuli müüki suur elupiirkond

Natura Park
Foto: Domus
Algas esimese kahe maja korterite ehk Natura Pargi elamuarenduse esimese etapi müük Harku järve läheduses. Projekt koosneb rohkem kui 20 erineva suurusega kortermajast.

"Uude elupiirkonda tuleb kokku kuni 1000 ühikut," tunnistas Domus Kinnisvara vanemmaakler Agur Tammistu kinnisvarauudised.ee-le. Majade ja korterite täpne arv selgub detailplaneeringu menetlemise käigus. Piirkonna kinnisvaraarendajaks on osaühing MIXTO.

Kortermajad kerkivad Moonalao tänavale. Kahel esimesel, kokku 64 korteriga majal on ehitusluba juba alates 2017. aasta algusest saadik käes. Ehitustööd läksid lahti augustis. Hooned aadressil Moonalao 7 ja Moonalao 11 valmivad järgmise aasta suveks.

Kinnisvaraportaalis City24 avaldatud müügikuulutuse andmetel on 4. korrusel asuva kahetoalise 44 ruutmeetrise korteri hind 1955 eurot ruutmeetri kohta, mis viitab sellele, et tegu on soodsamasse hinnaklassi jääva ning tavainimestele kättesaadavama uusarendusega.

Tammistu täpsustas, et esimese kahe maja korterite hinnad jäävad 65 000 ja 146 000 euro vahele. 65 000 eurot küsib müüja Moonalao 11 ühetoaliste korterite eest, mille suurus on pisut üle 30 ruutmeetri. Korterite ruutmeetrihinnad jäävad vahemikku 1596-2247 eurot, keskmiseks pinnaühiku hinnaks on 1834 eurot.

Natura Park on Harku järve läheduses asuv roheline äärelinna kodu kiirtee sarnase ühendusega Tallinna kesklinna, teatas projekti müügiga tegelev Domus Kinnisvara. Selle asukoht loob kõik eeldused mugavaks elukorralduseks. Elurajooni piiril paikneb Rimi toidupood ning vaid 10-minutilise autosõidu kaugusele jäävad Saku Suurhall, Rocca al Mare Keskus ja Tallinna Loomaaed. Kergliiklustee ja piirkonna spordiklubid võimaldavad tervislikult vaba aega veeta.

Natura Pargi B energiaklass tagab madalad küttekulud, igal majal on oma gaasikatlamaja ning korterites individuaalne soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Esimeses kahes majas on nii 1-, 2- kui ka 3-toalisi kortereid, mille juurde saab osta 2000 euroga panipaiga ning 2500 euroga parkimiskoha hoovis. Toad on eraldi, kuid köök on ühendatud elutoaga.

X

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474