17. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Millega üllatab KV.EE?

Fotol Postimehe kontserni kuuluva kv.ee juht Tarvo Teslon
Foto: Eiko Kink
Oleme aastaid teinud erinevaid väikseid muudatusi KV.EE-s just selles suunas, et inimestel oleks mugav kuulutusi ja pilte sirvida, kommenteeris KV.EE juht Tarvo Teslon konkurentsivõitlust kandadele astuva City24-ga.

Kinnisvara- ja ka näiteks autoportaalid on suures osas meelelahutusportaalid. Käiakse vaatamas ilusaid kodude pilte, unistamas ja lõpuks, võib-olla mitu aastat hiljem, saab "unistavast" kasutajast ostja.

Ja siis hakkab jälle kõik otsast peale. Otsitakse ideid, kuidas oma uut kodu sisustada. Pere kasvades tekib vajadus suurema kodu järele ja hakkab unistuste kodu otsimine, kuni vajadus kasvab ja võimalused lubavad järgmise ostu teha.

Lisaks hoitakse ennast kursis kinnisvarahindadega, et teada enda kodu väärtust.

Me hindame, et n-ö passiivseid otsijaid on 70-80% külastajatest. Aktiivselt otsib kodu KV.EE-s igapäevaselt siis 4000-5000 inimest ja ülejäänud 18 000-20 000 külastajat on n-ö meelt lahutamas ehk passiivselt otsimas.

Praegu ei ole plaanis täpsemat infot kinnisvarafirmadele jagama hakata. Kõige olulisemaks (kinnisvara müüjatele jagatavaks – toim) infoks jääb ühenduste võtmised, endale salvestsamised ja jagamised. Need tegevused näitavad kõige selgemat huvi pakkumises oleva kinnisvara vastu.

Oleme teinud kasutajale registreerumise nii lihtsaks kui võimalik. Sisuliselt küsime ainult e-maili aadressi. Ja edasi saame inimesi eristada portaali kasutamise järgi. Kui kasutaja otsib ühes regioonis ja kindlas hinnavahemikus maja, on ta tõenäoliselt tulevane maja ostja. Millal, seda me ei tea. Kui ta aga vahepeal sarnaselt ka kortereid vaatab, võime aimata, et ta hakkab oma korterit varsti müüma. Kui nüüd korter tulebki müüki, muutub kasutaja vägagi aktiivseks maja otsijaks. Ja siis püüamegi talle sobivat maja pakkuda.

Tuleme just turule uue põlvkonna virtuaaltuuridega, kus külastaja saab korterist või majast põhjaliku ülevaate. Korteris saab ringi liikuda nagu Google Street View's ja ühtlasi saavad kodud põhjaplaanid, mis täna enamustel kuulutustel puuduvad ja on suureks puuduseks.

Lisasime info lähedalasuvate lasteaedade, koolide ja ühisttranspordi kohta. Sellist infot tuleb tulevikus veel juurde. Hiljuti avasime ka korteri hinnakulaatori, mida kasutavad iganädalaselt sajad inimesed. Et olla parim portaal, peame ka edaspidi olema kõige mugavam ja kvaliteetsema sisuga kinnisvaraportaal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474