28. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ruta Arumäe koolitab kinnisvarasse investeerima

Ruta Arumäe
Foto: Raul Mee
Kogenud makroanalüütik ja kinnisvarainvestor Ruta Arumäe õpetab Äripäeva Akadeemia uues koolitussarjas kinnisvarainvesteeringuid analüüsima ja ajastama. Selline koolitus on Eestis esmakordne ja välja töötatud investorite kinnisvarausu kontrollimiseks arvutuste abil.

Ruta Arumäe töötas juba aastate eest välja mudeli, mis võimaldab majanduse pöördepunkte ette näha ning oli ainus Eesti makroanalüütik, kes prognoosis majanduslanguse algust.

Nüüd on Ruta Arumäe valmis uuel Äripäeva Akadeemia kinnisvarainvesteeringute koolitusel oma tarkusi jagama ning andma osalejatele kätte juhtnöörid, milliseid näidikuid jälgida ja kuidas erinevatele majandustsüklitele kohaseid investeerimistrateegiaid valida.

Kui erinevaid aktsiatesse investeerimise koolitusi on Eestis palju korraldatud, siis majandustsüklitest lähtuv kinnisvarainvesteeringute koolitus on Eestis esmakordne. Koolituse programm on välja töötatud kaheosalisena ja annab nii teadmised kui ka praktilised oskused kinnisvarausust tulenevate valikute kontrollimiseks arvutuste abil.

Esimene koolituspäev on jõukohane kõigile investeerimishuvilistele ja algajatele investoritele, aga ka kinnisvaramaakleritele ning kinnisvarakonsultantidele, kes investeerimise vastu huvi tunnevad ning oma investoritest kliente sisulise poole pealt aidata soovivad.

Teine koolituspäev ehk jätkukoolitus pakub praktilisi tööriistu kogenud „kinnisvarahaidele“ ja erialaspetsialistidele, olgu selleks siis professionaalsed kinnisvarainvestorid, rahavoo objekte vahendavad ärikinnisvara maaklerid, kinnisvarahindajad, investeeringute juhid või ka investeerimiskonsultandid.

N-ö algajad investeeringu tootluse arvutajad, kes tahavad saada tõeliseks kinnisvarasse investeerimise professionaaliks, suudavad peale Ruta Arumäe esimese koolituse läbimist omandada otsustamiseks ja kogu hilisemaks eluks kasulikke oskusi ka tema jätkukoolitusel.

Koolitusele „Kuidas analüüsida kinnisvarainvesteeringut“ saab registreeruda SIIT.

Jätkukoolitusele „Investeerimisstrateegiad kinnisvaras majandustsükli eri faasides“ saab registreeruda SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474