Vintselle alustas M¸lleri autokeskuse ehitust

M¸lleri autokeskus
M¸lleri autokeskus Ülemistel

Kinnivarainvesteeringuid koondava osaühingu Vintselle tellimusel ehitab Nordecon Betoon Tallinna piirile Tartu maantee äärde Volkswageni edasimüüja M¸ller Auto Balticu uue müügi- ja teeninduskeskuse.

Kokku 5400 ruutmeerise pinnaga uues Volkswageni esinduses valmib 2018. aasta lõpuks ligi 1400 ruutmeetri suurune müügisalong ning 3000-ruutmeetrise pindalaga teeninduskeskus koos kahekorruselise bürooblokiga. Investeeringu kogumaksumus ulatub suurusjärku 7 miljonit eurot.

Vintselle investeeringute juht Andres Suurna ütles, et tegemist on esimese projektiga Vintselle uuest professionaalsele kasutajale suunatud üüristrateegiast, mille ettevalmistused algasid aasta tagasi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised