10. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Circle K avas Tallinnas teise teenindusjaama

Circle K avas Tallinna Lauluväljaku läheduses, Narva maanteel Eesti teise täiesti uue täisteenindusjaama sel sügisel.

“Septembris avasime uue jaama Jüris, nüüd Tallinnas ning kolmas uus jaam tuleb Rae valda Peetri Selveri juurde. Kõik need jaamad on meie uue kontseptsiooni järgi, millest olulisemad muutused on senisest suurem toiduvalmistamise ala, rohkem kohvimasinaid ja parkimine otse maja ees,” lausus Circle K Eesti jaemüügidirektor Raimo Vahtrik. 

 “Kuna lauluväljaku vahetus läheduses puudub sarnane söögi- ja puhkekoht, näeme jaama klientide seas ka lauluväljakul toimuvate ürituste külastajaid. Lisaks tähendab Lauluväljaku jaama avamine meie valmisolekut Reidi teeks ehk  sadamast Smuuli teele ja sealt edasi Tallinna ringteele suunduva transiidi teenindamiseks,” märkis Vahtrik.  Lauluväljaku teenindusjaam asub 4000 m2 suurusel maa-alal Turba tänava alguses aadressil Narva mnt 138. Mugavuspoe suuruseks on sarnaselt teiste teenindusjaamadega 160m2. Ettevõte investeeris Lauluväljaku teenindusjaama rajamisse 1,5 miljonit eurot, jaama ehitus algas suvel. Circle K uue kontseptsiooni kohaselt on Lauluväljaku teenindusjaamas klientidel võimalus oma auto peale tankimist parkida otse maja ette, takistamata sealjuures teiste klientide ligipääsu tankimisalale. Lauluväljaku teenindusjaamas on klientidel võimalik igast tankurist saada kogu Circle K mootorikütuste sortimenti. Samuti on tankimisalal kõik tankurid varustatud makseterminalidega. Kuna teenindusjaam hakkab teenindama sadamasuunalist transiiti, siis on teenindusjaamas ka eraldi veoautode tankimisala. Circle K Lauluväljaku teenindusjaamas hakatakse kliente teenindama  ka senisest suuremal toiduvalmistamise alal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474