Inter Cars avas viienda lao – Tartus

Inter Cars
Foto Tartu Inter Carsi lao avamiselt

Euroopa üks suurim sõidukite varuosade pakkuja Inter Cars avas viienda, automatiseeritud lao Tartus aadressil Tähe 127.

Maaletooja investeeris Tartu müügiesindusse 70 000 eurot, millele lisandus kohapealse partneri samaväärne panus. Tartu esinduse kahetasandiline ladu on projekteeritud 700 ruutmeetrisele põhjapindalale ? uuenduslik tarkvara tellib tooteid lattu ise juurde ning enamus kaupa tarnitakse 24 tunni jooksul.

“Pea aastaga on avatud veel neli esindust: kaks Tallinnas, üks Pärnus ja –Narvas,” rääkis Inter Cars Eesti juhatuse liige Vadim Ðkatov.

Tartu müügiesinduse juhatuse liige Mait Kalamees ütles, et uus ladu tegutseb frantsiisi vormis. “Kuigi varuosade turg on jaotatud ning konkurents tihe, siis koostöö Inter Cars’iga on kõhklematult ainuõige otsus. Tegemist on tugeva partneriga, kes pakub oma valdkonnas piiramatuid ja ainulaadseid võimalusi.”

Ehitisregister näitab, et Tartu Tähe 127 äri- ja laohooned on ehitatud aastatel 1970-1997.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised