17. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DONE Haldus tõi turule halduskiirabi teenuse

Halduskiirabi nupule vajutamise järel võtab haldusfirma kliendiga ühendust, täpsustab tema muret ja asub seda lahendama.
Foto: DONE Haldus
Haldus-, hooldus- ja puhastusteenuseid pakkuv DONE Haldus tõi koostöös tehnoloogiaettevõttega CrabSec Eesti turule uue haldusnupu teenuse, mida saab kasutada haldusfirma kiirväljakutseks.

Kui kliendil ilmneb ükskõik milline mure alates pirnivahetusest ja täis prügikastist kuni aknapesuni, saab ta niimoodi kiirelt ja mugavalt haldusfirma töötaja kohale kutsuda, selgitas DONE Haldus pressiteates.

Haldusnupp on suureks abimeheks näiteks sekretäridele ja juhiabidele, kellel on palju muid töid, mille kõrvalt on keerukas leida mahti meistri otsimiseks või koristajaga aja kokku leppimiseks.

„Sisuliselt on tegemist häirenupule sarnase lahendusega,” kommenteeris DONE Halduse juht, Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu poolt 2017. aastal Kinnisvara Korrashoiu Guru tiitli pälvinud Janek Hintsov. “Haldusnupp on mõeldud meie klientide elu lihtsustamiseks – nemad vajutavad vaid nuppu ning haldusettevõte võtab nendega ise ühendust.“

Haldusettevõtte poole võib pöörduda igasuguste murede puhul, näiteks kui klient leiab, et tema ruumid on kehvasti koristatud, lambipirn on läbi, aknad vajavad puhastust või küttesüsteem ei tööta korralikult. Samuti juhtudel, kui on vaja teha remonditöid alates uue nagi paigaldamisest kuni seinte värvimiseni, autoga peaks pesulasse minema või on ununenud mõnele töötajale sünnipäevalilled osta.

Haldusnupu vajutamise järel võtab haldusfirma töötaja kliendiga kokkulepitud aja jooksul ühendust, täpsustab probleemi olemuse ning alustab probleemi lahendamist.

Hintsov märkis, et haldusnupu teenuse testimise ajal saatis lahendust suur edu ja kliendid andsid tagasisidet, et selline teenus on tõesti vajalik.

DONE Haldus on varemgi turule toonud innovaatilisi teenuseid, pakkudes halduse kõrval lisateenustena näiteks haldusauditit, ühishankeid hoone haldajaga ning töökoha säästuplaani.

Mullu pälvis DONE Haldus esimese Eesti kapitalil põhineva ärikinnisvarafirmana ISO 9001:2015 kvaliteedijuhtimissüsteemi sertifikaadi, mis annab ettevõttele välisturul konkurentsieeliseid.

Lisaks Eestile tegutseb ainult äripindade korrashoidu pakkuv DONE Haldus ka Leedus. Hooldatavat pinda on kokku üle miljoni ruutmeetri, sh Explorer büroohoone, Arsenali ja Stroomi kaubanduskeskused, Tallinki Logistikakeskus, Selverid Tartus.

CrabSec on tehnoloogiaettevõte, mis pakub turvateenuste UBER’iks kutsutavat turvarakendust. Selle kaudu saab tellida turvapatrulli, kui kodune või kontori valvesüsteem on andnud häireteate. Lisaks pakub CrabSec nii era kui ka äriklientidele juhtmevabasid teavitusnuppe, valveandureid ja suitsuandureid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474