19. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterburi tee 47 ärihoonel kaks ankurüürnikku

Büroo-, lao- ja teenindushoone aadressil Peterburi tee 47
Foto: Capital Mill
Maksimumkõrguse saavutanud Capital Milli büroo-, lao- ja teenindushoone aadressil Peterburi tee 47 saab uueks asukohaks nii Ideal MotoCenterile kui ka Tradehouse’ile.

Mõlemad firmad toovad kogu oma tegevuse uude asukohta, avaldas kinnisvaraarendaja.

Capital Milli partner Tanel Samuel märkis, et ankurüürnikud osalesid rätsepatööna tehtava hoone valmimisel juba projekteerimisest saati.

Capital Milli uusarenduste juht Marko Uueda selgitas, et erilahendused seisnevad näiteks ruumide planeeringus ja kõrguses, tehnosüsteemides, sisekujunduses ja funktsionaalsuses.

Autorendi, täisteenusliisingu- ja hooldusteenuseid pakkuva Ideal OÜ tarbeks rajatakse nt autode remonditöökoda, rehviladu, värvikamber, pesula, vastuvõtu- ja kontoriruumid.

Tradehouse Ilukaubamaja saab innovaatilise logistikakeskuse, müügisaalid, ilutööstusele vajalike lisadega koolitus- ja konverentsikeskuse, fotostuudio, 200-ruutmeetrise katuseterrassi sündmuste korraldamiseks, büroo, sh ka näiteks personali treeningsaali, kohviku jms.

Tradehouse'i juhi Avo Kivimaa sõnul on kogu kompleks loodud tulevikku vaadates. „Antud ehitis saab olema meie erinevate hiljutiste jaekaubanduspindade kolimise kulminatsiooniks,“ sõnas Kivimaa.

Kokku on hoones üüritavat pinda ligikaudu 14 000 m2, millest ca 90% läheb Tradehouse’ile ja Ideal Motocenterile. Ankurüürnike kasutatavale alale lisaks sisaldab hoone veel kaht büroopindade korrust. Keskus valmib tänavu juulis.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474