7. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Capital Mill ostis Rimi üürilepinguga arenduse

Peterburi 98 supermarketi planeering
Foto: Crowdestate
Kinnisvaraarendaja Capital Mill ostis jaanuari keskel Hepsor Kinnisvaralt Peterburi tee ja Lagedi tee ristumiskohta ehitusjärgus ärihoone, mille ankurüürnikuks saab Rimi hüpermarket.

Aadressile Peterburi tee 98 rajatav Rimi on viimane Tallinn-Narva maantee äärde jääv suur kauplus enne piirilinna. Arendust sihtisid ka teised investorid, kuid kinnisvarauudised.ee andmetel tegi Capital Mill müüjale kõrgeima hinnapakkumise.

Lumi Capitali partner Raiko Uri räägib Äripäeva kinnisvarakonverentsil ahavooga ärihoonete ostmisest.

„Uue arenduse elujõu määrab selle asukoht ja sobivus peamise klientuuri loomulikele liikumisteedele. Iga päev väljub Tallinnast itta või ringtee abil teistel suundadel kümneid tuhandeid inimesi, kelle jaoks saab Peterburi tee 98 olema mugavaks kohaks, kus sooritada oma argiostud ja muud toimingud,“ kommenteeris Capital Milli partner Tanel Samuel pressiteate vahendusel.

Tänavu novembris valmiva hoone suletud netopind on 3871,5 ruutmeetrit, millest Rimi võtab enda alla 2955,5 ruutmeetrit. Lisaks on hoones avar üldala, tööd alustavad apteek, lillepood ja toitlustusettevõtted.

Hepsori juhatuse liikme Henri Laksi sõnul arendab ettevõte samal alal veel kaht kinnistut, mis saavad osaks Peterburi tee ärikvartalist. Ühele kerkib 10 000-ruutmeetrise põhjapinnaga ja teisele 2000-ruutmeetrine kaubanduseks, tootmiseks ja logistikaks mõeldud hoone.

Peterburi tee 98 ärihoone arhitekt on Ivo Rebane büroost Guru Projekt OÜ ja hoone ehituse peatöövõtjaks on MItt&Perlbecah OÜ.

Kinnisvarauudised.ee kirjutas 2016. aastal aadressile Peterburi tee 98 rajatavast kaubanduskeskusest seoses Crowdestate toel kogutud rahastusega.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474