Töötajad jooksevad paremale palgale

Ahvatlused
Tööjõudu otsivad ettevõtted ahvatlevad parema palga ja töötingimustega.

Alanud on ralli paremale palgale ning selgetele arenguvõimalustele, kommenteeris CV.ee statistikat.

Karjääriarengu kontaktvärava CV.ee jaanuari kasutusstatistikast joonistub üheselt välja, et käima on läinud üliaktiivne töövahetuskuu ja -aasta. Tööpakkumisi on ühes kalendrikuus juba praegu avaldatud aastatagusega võrreldes 14 % rohkem. CV-Online’i kanalite kaudu kandideeriti vabadele töökohtadele jaanuaris pea 27 000 korda, mis on viimase viie aasta rekord.

Enamus tööturul aktiivselt ringi vaatavaid ja kandideerivaid inimesi otsib selgelt motiveerivamat töötasu, head tööalast sisekliimat, paremaid suhteid kolleegidega, inspireerivat ja professionaalset juhtkonda, kelle heaks töötada ning selget karjääriperspektiivi ja tööalaseid arenguvõimalusi.

Eesti ettevõtetest plaanib 53% tõsta töötasusid sel aastal kuni 15%, et hoida häid ja motiveeritud töötajaid ettevõttes.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised