10. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste keskus: kõike senisest rohkem

Selle 2019. aastal rohkem meelelahutust lubava seina taha tuleb Prisma.
Foto: kinnisvarauudised.ee
Nüüd, kus laienevad kaubanduskeskused üksteisele kuklasse hingavad, lubab mullu kinnisvarafirmade edetabeli esikoha kinni pannud Ülemiste Centeri juht Guido Pärnits rohkem meelelahutust, rohkem parkimiskohti, rohkem kauplusi ja oma keskuse kauplustele ostjaid.

Aasta suursündmusel Äripäeva kinnisvarakonverents 2018 ettekandega esinev Guido Pärnits annab kinnisvarauudised.ee-le loa fotoaparaadiga keskuses ringi kõndida ja toimuvat jäädvustada.

Ta näitab reklaamidega kaetud seina, kuhu taha kolitakse Rimi. Ülemiste keskus laieneb nii, et kõigepealt lammutatakse osa hoonest, kus praegu Rimi asub, rajatakse parkimiskorrus ja siis tehakse juurde ka teine korrus, kuhu tulevad täiesti uued kaubanduspinnad. Osa lisanduvaid ruutmeetreid läheb Ülemiste keskuse praegustele asukatele, kes äri laiendavad.

Aja jooksul on Ülemiste kaubanduskeskusest saanud omaette maailm, mille sees on erinevad väiksemad, n-ö temaatilised kaubanduskeskused. Samal ajal näeb keskus välja nagu autosalong.

Algselt enda tarbeks rajatud ekraanidele on tung ka väljastpoolt maja ja lausa nii, et kohati on Ülemiste keskuse üürnikel raske oma kampaaniate tarbeks vaba aega leida. "Ikkagi 20 000 silmapaari päevas," kommenteerib Pärnits populaarsuse tagamaid. Väljastpoolt tulevast reklaamist ja autode esitlemisest tiksub keskusele omajagu lisasissetulekut.

Pärnits märgib, et Ülemiste keskuse peamiseks eesmärgiks on endiselt võimaldada inimestel soovitud kaupu osta, mitte pakkuda neile eeskätt meelelahutust ja uhkete autode imetlemise võimalust.

Kinnisvarafirmade TOPi võidust loe SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474