Tark maja eeldab riskide maandamist

Siiri Antsmäe
Siiri Antsmäe Äripäeva kinnisvarakonverentsil tänavu veebruaris

Maja juhtimine nutitelefonist on küll mugav, kuid seotud mitmete tõsiste ohtudega nii hoone toimimisele kui ka kasutaja vara turvalisusele ning isegi elule. Sellistest riskidest ei pea endale aru andma üksnes ärihoonete omanikud ja üürnikud, vaid ka tarkade eramute ehitajad.

Grant Thornthon Baltic riskijuhtimisteenuste valdkonna juht Siiri Antsmäe rääkis Äripäeva kinnisvarakonverentsil, millised on targa maja riskid ja kuidas end nende vastu kaitsta. Targa maja ülesehitamisel saab ohte vältida, kuid riskidest peab olema teadlik, tuleb osata valida partnereid ja küsida neilt enne otsuste langetamist õigeid küsimusi.

Kuula konverentsiettekande salvestust siit.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised