10. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara24 taas ametlikult mänguväljakul

Foto: Pixabay
Kinnisvaraportaal www.kinnisvara24.ee alustas täna (10.04 - toim) ametlikult tegevust, millega valitseb Eesti kinnisvaraportaalide turul taas konkurents.

Praeguseks on oma kuulutused uude portaali toonud juba ligi 40 suuremat kinnisvarabürood ja üle 600 maakleri, avaldas Kinnisvara24 portaali majandav osaühing Kinnisvarakeskkond.

Aasta tagasi lahvatanud skandaal turul tegutsevate ühele omanikule kuuluvate kinnisvaraportaalide ja suuremate kinnisvarabüroode vahel on konkurentsi tekkimisest tulenevalt vaibumas. Ekspress Grupi ja kinnisvarabüroode majandatav Kinnisvara24 on juba paraja hoo sisse saanud. Portaalis on praegu üle 15000 kuulutuse ning iga päevaga lisandub keskmiselt 100 uut kuulutust.

Kinnisvara24 otsingusüsteem erineb vanade portaalide omadest - vara on lihtsam leida ning kuulutuste sirvimisel tuleb teha senisest vähem klikke. Tavakasutaja tõmbenumbriks on, et Kinnisvara24 portaalis saab kuulutuse avaldada tasuta.

“Kinnisvaraotsijad ei vaja lihtsalt uut portaali või veel ühte portaali. Vaja on uuel tasemel kasutusmugavust,” kommenteeris turuletulekut portaali tegevjuht Paavo Heil.

“Lisaks mugavale kinnisvaraotsingule saab meil juba täna näha ülehomseid kinnisvarakuulutusi, mis tähendab, et suur osa uutest kinnisvarakuulutustest avaldatakse Kinnisvara24-s 48 tundi varem kui teistes portaalides,” lisas Heil.

Ühe uuendusena pakub Kinnisvara24 nutitelefonide kasutajaile otsingufiltrit “kodud minu ümber”, mis leiab kasutajast kahe kilomeetri raadiuses asuvad kinnisvarapakkumised. Lisaks on olemas maakleriotsing, uusarendused, kinnisvaraotsing kaardilt, nõuanded kinnisvarablogis.

Kinnisvara24 sihib Eesti parima kinnisvaraportaali tiitlit, mida oleks mugav kasutada nii kinnisvaraotsijal kui -pakkujal ja mis annaks tarbijatele kõige mitmekülgsemat infot kinnisvara kohta. Portaali haldab osaühing Kinnisvarakeskkond, mis kuulub Ekspress Grupile ja suurimate Eesti kinnisvarabüroode ühisfirmale Sadaüksteist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474