19. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida arutavad suurinvestorid kinnisvara&shyfoorumil?

Rahauputus ning heade investeerimisobjektide vähesus sunnib kiikama alternatiivide poole, selgub Leedu ärilehe Verslo žinios korraldatava kinnisvarafoorumi Baltic Real Estate Investment Forumi (BREIF 2018) kavast.

Sel aastal toimub BREIF juba kaheksandat korda. Foorumi eesmärgiks on tuua kokku rahvusvahelised kinnisvaraturu osalised, aidata neil kasulikke kontakte sõlmida, kogemusi vahetada ning leida uusi ärivõimalusi.

BREIF 2018 toimub 24. ja 25. mail Vilniuses. Vaata rahvusvahelise haardega esinejaid ja registreeri end SIIT.

Tänavu vaatluse all olevad teemad

- Baltimaade majandused ja kinnisvara: kuhu me suundume?

- Investeerimismustrid Baltimaades: ära pane kõiki mune kinnisvarasse

- Kinnisvara finantseerimine: CRE finance – kas evolutsioon või vana taaselustamine?

- Kinnisvaraarendus põhjamaades: planeerimine, muutmine, ümberplaneerimise kogemuslood

- Kas praegu on õige aeg investeerida Proptechi?

- Kas meil on piisavalt ahvatlevat vara, et viia investeerimisturu aktiivsust uutesse kõrgustesse?

- Alternatiivinvesteeringud: milline on tööstuskinnisvara potentsiaal?

- Alternatiivinvesteeringud: kas elukondlikud niššid nagu eakate kodud, õpilaskodud, üürikorterid arenevad Baltimaades muust kinnisvaraturust kiiremini?

- Kui palju kasvupotentsiaali on veel Baltimaade eluasemeturul?

- Traditdioonilise kaubanduskeskuse ja jaekaubanduse väljakutsed: millised on tarbijate, jaekaupmeeste ja investorite ootused?

- Mis kütab Baltimaades nõudlust hotellide järele?

- Bürookinnisvara perspektiivid Baltimaades: kuidas võita võidujooksu üürnikele?

Auhind valminud uusarendusele

Ärileht Verslo žinios annab kinnisvarafoorumil neljandat korda välja ka auhinna Baltic Real Estate Award (BREA), mis omistatakse eelneval aastal valminud uusarendusele elamuarenduse, kaubanduskeskuse, büroohoone ja hotelli kategoorias.

Büroopindade kategoorias hääletati mullu parimaks uusarenduseks 100 miljoni eurose investeerimismahu ja 43 000 ruutmeetrise üüripinnaga Quadrumi ärikeskus Vilniuses.

Kaubanduskeskustest pälvis parima tiitli 40%-lise laienduse ja rekonstrueerimise läbinud Mega ostukeskus Kaunases, kus investeerimismahuks oli 47 miljonit eurot ja kogupinnaks 102 000 ruutmeetrit. Kaubanduskeskus pälvis tähelepanu ka tõhusate energia kokkuhoiu lahendustega.

Parim hotelliprojekt valmis 2016. aastal Riias ja selleks oli viietärniline Pullman Riga Old Town Hotel. Ka selle hoone puhul oli tegu rekonstrueerimisega, kuid maja ehitusaasta ulatub 18. sajandisse.

Parimaks elamuarendusprojektiks valiti 60 korteriga Basanavičiaus 9A arendus Vilniuses.

Möödunud aastal kandideerisid BREA auhinnale 72 elamukinnisvara ja 29 ärihoone seas ka mitmed Eesti projektid. 20 parema hulgas finaali jõudnud Eesti projektidest saad lugeda SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474