Jaapani kinnisvarainfohiid investeeris BitOfPropertysse

Eesti asutajatega idufirma BitOfProperty sulges esmase investeeringuringi, kus suurimaks investoriks oli Jaapani kinnisvarainfohiid LIFULL Co.

Investeeringule eelnes kapitali kaasamine Spaze Ventures’ inkubaatori poolt Singapuris, teatas kinnisvarainvesteeringute kättesaadavamaks, läbipaistvamaks ja likviidsemaks muutmisega tegelev ühisrahastusplatvorm. LIFULLi otsus investeerida BitOfProperty’sse on seotud sooviga uuendada Jaapani kinnisvaraturgu ning kasutada selleks innovaatilisi tehnoloogialahendusi.

Blockchain tehnoloogial töötav BitOfProperty laseb üürikinnisvarasse investeerida väikeste summade kaupa. LIFULLi kogemustepagas võimaldab ühisrahastusplatvormil rahvusvaheliselt laieneda ja tehnoloogiat täiustada, kommenteeris BitOfProperty kaasasutaja ja tegevjuht Karl Vään.

Praegu töötab BitOfProperty mitmete platvormi uuenduste kallal, et parandada kasutajakogemust ning lisada uusi investeerimislahendusi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised