Kuula: mida ootab ärikinnisvarast huvituv investor?

Möödunud aastal vähenesid ärikinnisvarasse tehtud investeeringud. Tänavu on aga näha, et turg hakkab taas tõusma. Mis võimalused investoritel ärikinnisvara turul on, rääkis Kinnisvarauudised.ee korraldatud Ärikinnisvarasse investeerimise konverentsil Colliers International, MRICS partner Margus Tinno.

Tinno lahkas ärikinnisvarasse investeerijate ootusi ja jagas nõuandeid, kuidas neile oma arendus isuäratavaks teha.

Kinnisvaratunni teises pooles kuuleb erainvestorite edulugudest ärikinnisvaras. Oma kogemusi jagavad Scandium Kinnisvara juhatuse liige ja arendusjuht Kalle Aron ning Koidu Ehituse juhatuse liige Karin Vinkel. Vestlust modereerib Delovõje Vedomosti peatoimetaja Alyona Stadnik.

Saadet toetab EfTEN Capital.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised