Autor: kinnisvarauudised.ee • 21. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Priisle äripark üha laieneb

Tallinnas Lasnamäel alustati Priisle äripargi 3. etapi ehitustöödega. Aadressile Ussimäe 12-1 ja 12-2 rajatakse kaks moodsat ärihoonet.

Uutesse hoonetesse tuleb kokku 22 väljaüüritavat pinda. Suur rõhk pannakse just tänavale ulatavatele kaubanduspindadele ning tööstusliku disainiga laokauplustele, kus on ühendatud büroo, pood ja ladu. Klient saab autoga ukse ette sõita, teha kiiresti oma ostu ning seejärel lahkuda, mida paraku paljud suured kaubanduskeskused ei saa pakkuda. Lisaks kauplustele on oodatud ka teenindusettevõtted.

“Nõudlus uute äripindade vastu Lasnamäel ületab pakkumist,” kommenteeris Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade maakler Norman Madiberg. “Sellest annab tunnistust pidev kliendipäringute voog ja fakt, et kvaliteetprojektide puhul on tavaliselt 80% pindadest välja üüritud juba nii öelda paberilt.”

Üürnikele pakutakse paindlikke ruumilahendusi ning võimalusel ka mitme äripinna ühendamist.

Priisle Äripark on uus logistika- ja tööstuspark Tallinnas Lasnamäe linnaosas, kus on arendamisel kokku ligi 20 000 ruutmeetrit multifunktsionaalseid pindu, mis võimaldavad paindlike ruumilahenduste näol koondada kaubandus, büroo, lao- või tööstusruumid ühe katuse alla. Rajatav äripark laiub kokku 3,1 hektarisel maa-alal ning on plaanitud valmis ehitada neljas etapis.

Äripargi arendajad on Hammerhead ja Bellvory Management ning ehitustööde peatöövõtja Eventus Ehitus. Projekti konsultandiks on sisearhitekt Karen Bergman Wennesland, kes on pikka aega elanud ja töötanud Londonis. Pindade väljaüürimisega tegeleb Uus Maa Kinnisvarabüroo.

Priisle Äripark
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474