Autor: kinnisvarauudised.ee • 2. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnasse tuleb Eesti esimene nutikas butiikhotell

Foto: 1 Partner
Silikaat Grupi juht Vello Kunman ja ettevõtja Simar Selezov rajavad Tallinna Pärnu maanteele Eesti esimese nutika butiikhotelli, kus tubadesse siseneda saab koodi abil.

Ehitushanke võitnud 1Partner Ehituse tegevjuhi Üllar Hinno sõnul on tegu Eesti esimese premium-klassi kuuluva hotelliga, millel pole tavapärast personali ning kõik süsteemid on automaatsed. “Inimene saab broneeringuga mobiilikoodi, mis avab õiged uksed. Ka hotellist lahkudes ei pea personaliga suhtlema, kõik asjad saab aetud mobiilselt,“ lisas Hinno.

„Tegemist on uute nutikate lahendustega, mis teevad hotellikülastuse kiireks, mugavaks ja privaatseks. Hoonesse ja hotellitubadesse saab klient siseneda kas numbritest koosneva koodiga või telefonist või paberilt QR-koodi näidates, mis on inimestele rohkem tuttav lennujaama või lennukisse sisenemisel. Oleme Skandinaavia hotellindusmaailmas sellise läbipääsusüsteemiga kui mitte esimesed, siis kindlasti esimeste seas. Hotellitubasid sisustades oleme mõelnud ka pikaajalisematele külastajatele. Enamikul hotellitubadest on väike kööginurk ja pesumasin ning puhkeala koos lahtikäiva diivaniga, mis teeb tööreisid mugavaks ka koos peredega reisijatele,“ kommenteeris ettevõtmist projekti ideejuht Simar Selezov.

Kawe Plaza kõrval asuva butiikhotelli avamiseks rekonstrueeritakse 1923. aasta projekti järgi ehitatud neljakorruseline hoone, mis saab juurde kaks väljapaistva arhitektuuriga modernses võtmes lisakorrust. Eripärase disainielemendina lisatakse majale punane valgustustriip, mis markeerib niinimetatud Pätsi punast joont – omaaegset piiri, millest Pärnu maanteele kõrgemaid hooneid ehitada polnud lubatud.

1380-ruutmeetrise brutopinnaga hotell asub Pärnu mnt 17/ Tatari tn 4 kinnistul. Hotelli rekonstrueerimisprojekti tegi Guru Projekt, sisekujunduse sisearhitektuuribüroo ArtAku, kes on näidanud oma käekirja nii Nordic Hotel Forumis kui ka Lydia hotellis Tartus. Hotelli ehituskvaliteedi eest vastutab 1Partner Ehitus, kelle portfooliosse kuuluvad restoranid Tuljak, Noa, Villa Mon Repos kui Shishi showruum-laod ja Põhjala pruulikoda. Hotelli ehitus käib ja esimesi külastajaid oodatakse juba 2019. esimeses kvartalis.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474