Northern Horizon Capital sai uue nõukogu liikme

Baltic Horizon Fundi fondivalitseja Northern Horizon Capital kutsus oma 9. juuli otsusega nõukogust tagasi Michael Rudolf Schönach´i ja valis uueks nõukogu liikmeks Milda Darguþaitë. Darguþaitë volitused kehtivad viis aastat, teatas fondivalitseja.

Milda Darguþaitë on sündinud aastal 1976 ning ta tegutseb Northern Horizon Capital Grupi tegevjuhina. Tal on ulatuslik töökogemus nii era- kui avalikus sektoris nii kohalikult kui ka rahvusvaheliselt. Darguþaite on töötanud Goldman Sachsi asepresidendina ja juhtinud Barclaysi tehnoloogiakeskust Leedus. Aastal 2017 töötas ta valitsuse kantslerina Leedu Vabariigi peaministri büroos. Ta juhtis Leedu majandusministeeriumi nõunikuna ka peamist Leedu riiklikku asutust Invest Lithuania, vastutades investeerimisbaasi arendamise eest riigis. Ta on lõpetanud 1999. aastal Middlebury Kolledþi USAs bakalaureusekraadiga matemaatikas ja majanduses. 2004. aastal omandas ta Princetoni Ülikoolis magistrikraadi protsessiuuringute ja finantskorralduse erialal. Aastal 2016 ta oli Northern Horizon Capitali nõukogu liige.

Milda Darguþaitële kuulub veel järgmiste Northern Horizon Grupi ühingute juhtorganitesse: Northern Horizon Capital UAB, Northern Horizon Capital AIFM Oy, Northern Horizon Capital Oy, Northern Horizon Capital AB, Northern Horizon Capital AS, Northern Horizon Capital GmbH. Pr Darguþaitële ei kuulu fondi osakuid.

Fond on registreeritud lepinguline avalik kinnine kinnisvarafond, mida valitseb alternatiivfondivalitseja Northern Horizon Capital AS. Nii Fondi kui ka Fondivalitseja üle teostab järelevalvet Finantsinspektsioon.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised