Autor: kinnisvarauudised.ee • 15. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pirita Spa hotell vahetas omanikku

Foto: Andras Kralla
Tallink Grupp teatas, et alates 15. novembrist sel aastal lõpetab kontserni kuuluv TLG Hotell Pirita Spa hotelli opereerimise. Opereerimine lõpetatakse, sest Tallinki suuraktsionär Infortar müüb hoone. Baltic Real Estate OÜ vahendusel Purje Vara omandusse läinud spaahotelli asub 16. novembrist käitama kodumaisel kapitalil põhinev BRE Hotels.

„Tallink jätkab kolme hotelli opereerimist Tallinnas ning ühe hotelli opereerimist Riias“, ütles OÜ TLG Hotell juhatuse esimees Peter Roose.

„Soovime arendada hotelli kaasaegseks ja innovaatiliseks puhke- ja meelelahutuskeskuseks, mis

pakub eredaid elamusi erinevatele vanuse- ja huvigruppidele," ütles BRE Hotels OÜ müügi- ja

turundusdirektor Tõnu Steinberg, kellel on muuhulgas eelnev kogemus samas hotellis aastatest2002-2008.

Hoone ehitati 1980. aasta olümpiamängude purjeregatiks ning esimesi külalisi võõrustati eelolümpia ajal toimunud Balti Regatil. Steinbergi sõnul väärtustatakse hoone asukohta ja ajalugu, arhitektuurilist olemust ja traditsioone, sidudes selle nii Eesti spordi- kui ka meresõiduajalooga. Hotellis säilitatakse ja arendatakse olemasolevaid põhiteenuseid, lisades sinna parimaid innovaatilisi lahendusi ja kaasates eesmärkidega haakuvaid partnereid.

Täna on hotellis 267 numbrituba, restoran Regatta, grillbaar ja spordikeskus, lisateenustenapakutakse ravi- ja heaolupakette. 2017. aastal võõrustati üle 50 000 külalise, kellest enamik saabus Eestist, Soomest, Venemaalt, Lätist, Leedust ja Saksamaalt.

"Meie eesmärgiks on saada Tallinna külastavate perede esimeseks hotellivalikuks ning pakkudakohalikele peredele nauditavat kvaliteetaega. Oleme uhked võimaluse üle arendada üht Eestiunikaalsemat hoonet ning muuta suur suurepäraseks,“ märkis Steinberg.

Infortar ostis TOP Spa Kinnisvara – millele kuulus ka toona Eesti suurim nimetatud spaahotell – välja 2008. aastal. TOP Spa Kinnisvara kuulus toona East Capitali ja Arco Vara kinnisvarafondile AVEC Baltic Property Fund.

Tallinnas nelja hotelliga (Tallink City Hotel, Tallink Spa & Conference Hotel, Pirita Spa Hotel ja Tallink Express Hotel) opereeriv TLG Hotell lõpetas mullu majandusaasta 26,2 miljoni eurose käibe ja 11,1 miljoni eurose puhaskahjumiga. Majandusaasta aruande järgi ööbijate arv 2017. aastal Pirita Spa hotellis kasvas, kui võrrelda aasta varasemaga.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474