Autor: kinnisvarauudised.ee • 3. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Priisle Äripark soovib väikesed ärid tänavale tagasi tuua

Foto: Hammerhead
Väikeettevõtluse kasvuga Eestis on suurenemas ka vajadus mitut funktsiooni korraga täitvate äripindade järele. Eelmisel nädalal ehituse 3. etapile nurgakivi pannud Priisle Äripark Tallinnas Lasnamäe linnaosas pakub just selliseid lahendusi.

Kaubanduskeskuste laienemiste ja ehituste kõrval näevad arendajad kasvavat trendi omanäoliste äripindade järele. „Väikeettevõtjad ja ühemehefirmad soovivad täna sellist pinda, kus kõik ettevõtluseks vajalik oleks ühes kohas – kaubanduspind, ladu, kontor ja see peaks olema põneva disainiga. Just seda saamegi Priisle Äripargis neile pakkuda,“ selgitas äriparki arendava Hammerhead OÜ juhataja Allan Kool.

Tema sõnul on sarnane trend ka nn vana Euroopa maades. „Kõik kauplejad ei pea olema kaubanduskeskustes, toome väikesed ärid tänavatele tagasi, sest see on väike-ettevõtjate jaoks elustiil.“

Kokku on logistika- ja tööstuspargis arendamisel ligi 20 000 ruutmeetrit multifunktsionaalseid pindu, mis võimaldavad koondada kaubandus, büroo, lao- või tööstusruumid ühe katuse alla. Rajatav äripark laiub kokku 3,1 hektarisel maa-alal. Äripargi lõplik valmimine on planeeritud 2019. aastasse.

3. etapis kerkib parki kaks ärihoonet, kuhu tuleb kokku 22 väljaüüritavat pinda. Suur rõhk pannakse tänavale ulatavatele kaubanduspindadele ning tööstusliku disainiga laokauplustele, kus on ühendatud büroo, kaubanduspind ja ladu.

Priisle Äripargi arendajad on Hammerhead ja Bellvory Management, ehitustööde peatöövõtjaks on Eventus Ehitus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474