Statistika: Valminud eluruumide arv suurenes 31%

2018 II kvartalis valmis ehk sai kasutusloa Eestis statistikaameti andmetel kokku 1867 eluruumi. Valminud eluruumide pindala oli 165 500 ruutmeetrit.

Eelmise aastaga võrreldes kasvas valminud eluruumide arv 31% ja nende pind 22%. Märgatavalt kõrgem eluruumide arvu kasvumäär tähendab, et valminud on suuremad eluruumid, need on peamiselt ühepereelamud, paaris- ja ridaelamute korterid.

Arvestades aasta-kaks tagasi väljastatud märkimisväärselt kõrget eluruumide ehituslubade mahtu ja peamiselt pealinnas ning selle ümbruses käimasolevate ehituse mahtu pole keeruline prognoosida, et vähemalt lähikvartalite jooksul on valmimas jätkuvalt palju eluruume.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised